Tre alternativer for en sterk Wall

August 30

Tre alternativer for en sterk Wall


Tradisjonelt er tre som brukes til å bygge rammen for boliger og mange næringsbygg. I de fleste moderne bygninger, gips eller plaster plasseres over tre rammene for å lage veggene av en bygning. Selv om dette er en vanlig alternativ, er det sikkert ikke den eneste. Faktisk er det flere alternativer til vanlig trekonstruksjon. Mange av disse alternativene er så rimelig, allsidig og sterk som tre.

Stål

Stål er ikke bare et sterkt alternativ til tre for veggkonstruksjonen, er det en øko-minded en også. Det er en av de mest vanlig resirkulerte materialer i USA, så det er vanlig å finne stålmateriale ved berging å bruke for vegger i nybygg. Fordi det er et metall, er det ingen fare for termitter eller andre insekter kompromittere integriteten av strukturen.

Betong

Betong har lenge vært en favoritt bygningsmateriale i varehus og andre næringseiendommer. Mens det er konvensjonelt bare tenkt som et materiale for innkjørsler og fortau når det gjelder boliger, er konkret et solid alternativ for veggkonstruksjonen også. I veggkonstruksjonen, er betong vanligvis helles mellom skumpaneler som utgjør rammen for veggene. Dette insekt-bestandig materiale er strukturelt lyd og lett å jobbe med.

Strukturelle Isolert Panels

Sammensetningen av en strukturell isolert panel er et tykt stykke skum klemt mellom to ark av oriented strand board. Det er sammenlignbart i pris til trematerialer og like sterk. I motsetning til tradisjonelle byggemetoder som inkluderer fylle trerammer med isolasjonsmateriale, er isolasjon bygget inn i disse panelene - som sparer deg for tid og krefter. Det sikrer også at hver vegg er isolert, hjelper deg å spare på oppvarming og avkjøling.

cob

Består av leire, sand og halm, er cob en giftfri, miljøvennlig og sterk byggemateriale. Mens bygge en cob huset kan virke ukonvensjonelle av moderne standarder, har det faktisk vært i praksis i århundrer i sivilisasjoner over hele verden. Ikke bare er cob billig, det er like slitesterk om ikke mer enn tre. Den kan brukes til å bygge innvendige og utvendige vegger og kan støpes inn i nesten hvilken som helst form.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com