Hvordan legge ved en Pergola til en Facia

August 23

Hvordan legge ved en Pergola til en Facia


Bygge en pergola som festes til en eksisterende hjem krever vanligvis at det skal knyttes opp mot konseptet. Prosessen er ikke vanskelig, men for å være sikker det innebærer mer enn bare et overfladisk forbindelse til fascien. Følg denne fremgangsmåten for å gjøre dette arbeidet selv, og spare penger som du kan bruke til andre hjemmeprosjekter.

Bruksanvisning

1 Inspiser eksisterende fascia spissen. En takfotbordet alene er vanligvis ikke tilstrekkelig styrke for dette vedlegg, og en skikkelig vedlegg må være å header og takbjelkene. Toppteksten bør være minst 2-av-8-tommers trelast. Hvis ikke, måle og skjære et stykke av 2-av-8-tommers trelast til samme lengde som den siden av pergola som skal festes.

2 Fest cut to-by-8-tommers trelast til utsiden av frontbord, ved hjelp av kraftige lag skruer og skiver. Hylseskruene bør være lang nok til å synke gjennom fascien styret, fascia header og 2 inches i takbjelkene. Å ha et festepunkt på hvert tak rafter vil skape en sterkere tilknytning.

3 Stain eller male to-by-8-tommers trelast som er nå festet til fascien å matche din pergola. La det tørke i 24 timer.

4 Bruk treskruer til å feste bjelke kleshengere til to-by-8-tommers trelast i intervaller for å tilpasse det bjelkene i din pergola design.

5 Monter pergola bjelkene i kleshengere, og fest dem med treskruer. Din pergola er vellykket festet til fascien av ditt hjem.

Hint

  • Hvis du senere bestemmer deg for å tak eller dekke pergola, ikke anta at pergola til taket vedlegg vil fortsatt være tilstrekkelig. I en storm, kan en pergola dekke legge enorm belastning til fascien og hjem takstoler. Ta kontakt med en ingeniør.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com