Yard ideer med White Picket Fences

August 30

Yard ideer med White Picket Fences


Hvite stakittgjerder er en klassisk aksent i amerikansk landskap. Tradisjonen med å plante blomsteroppsatser rundt et hvitt stakittgjerde eksisterer fordi fargerike blomster gir en dynamisk kontrast til gjerdet. Plant dine favoritt blomster i en rekke ulike stiler og ordninger i hagen din til å lage en pittoresk bildet med gjerde som bakteppe.

Accessorize med Arbors

Legg et hvitt arbor til verksted for å fremheve dine hvite stakittgjerder. En arbor er en stor trebygning ligaen bygget i form av en bue. Arbors ofte holder blomster eller fungere som et dekke for en hage sete eller benk. Med et senter gangvei som fører opp til inngangsdøren din, legge til to lysthus på hver side av din hage. Grow klatring roser rundt en av lysthus. Legg en svingende benk til arbor på motsatt side av tunet.

Vibrant Flower Collage

Lag en collage av farge rundt bunnen av gjerdet. Start med gul, deretter legge til rød, lilla blomster med frodig grønn vegetasjon som omgir dem. Du kan laget blomstene slik at fargene veksler både horisontalt og vertikalt. Velg lite vedlikehold flerårig varianter å unngå å forstyrre din design gjennom hele året. Alternativene inkluderer Impatiens, sjø thrifts eller sibirske iris. Besøk din lokale hagearbeid butikken for å be om en liste over blomster alternativer som vokser best i din region.

Lush Hortensia

Hvis du ønsker å holde velstelt plen synlig utenfor gjerdet, men likevel har lyst til å gi gjerdet en ansiktsløftning, vokser store klynger av hortensia i hvert hjørne av gjerdet. Når du er på full høyde, kan disse blomstene gir en semi-private rom hvor du kan plassere en leser benk eller krakk. I løpet av sommeren, kan du bruke dette området til å slappe av vekk fra den brennende solen. Gi din blomster flere år å utvikle seg til majestetiske planter som elegant smitte over hjørnene av hvitt stakittgjerde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com