Hvordan Sett Rekkverk på Cement Steps

July 5

Hvordan Sett Rekkverk på Cement Steps


Konkrete fremgangsmåten er relativt enkel og er laget av billige materialer. Noen konkrete tiltak ble bygget uten rekkverk, som kan være farlig for personer som ikke er stødig på sine føtter. Du kan installere rekkverk enn konkrete tiltak for å øke sikkerheten for betong trapper og å forbedre utseendet på din portrom.

Bruksanvisning

1 Mål avstanden fra toppen av trappen til bunnen. Kjøp riktig rekkverk basert på målinger. Velg et rekkverk som samsvarer med skråningen av trapper.

2 Marker hvor skinne bena traff trappen. Marker hvert av de skruehullene i skinne bena med en blyant eller markør. Pass på å plassere rekkverket minst 2 inches fra kantene av trinnene for å hindre dem fra cracking eller bryte når du borer gjennom betongen.

3 bore gjennom merkede punktene på trinnene mur bit med. Bruk hørselvern og vernebriller, samt en støvmaske under boring gjennom betong.

4 Skru rekkverks ankere på plass med en skrumaskiner og 2- til 3-tommers-lange skruer. Noen ankere har muttere og bolter i stedet for skruer; disse kan festes med en skiftenøkkel.

5 Skyv rekkverket inn ankrene. Fest rekkverk til ankere med vedlagte skruer eller hva festesystem er kjennetegnet med rekkverk. Trekk til skruer eller bolter så mye som mulig for den største sikkerhet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com