Hvordan resirkulere et lite kjøleskap i Arizona

August 9

Hvordan resirkulere et lite kjøleskap i Arizona


Hvis du er en Arizona bosatt, har du mange alternativer for hvordan du kan resirkulere gamle kjøleskap, om elementet fungerer eller ikke. Resirkulering av kjøleskapet holder store apparatet ut av et deponi og lar sine metallkomponenter som skal smeltes ned og gjenbrukes. Noen Arizona lokalsamfunn tilby praktiske resirkuleringsprogrammer, men selv om din gjør det ikke, kan du likevel ta skritt for å kvitte deg med lite kjøleskap i en miljøvennlig og grønn måte.

Bruksanvisning

1 Kontakt lokale veldedige organisasjoner for å se om de kan bruke en fungerende kjøleskap. Tilby apparatet tenåring eller eldresentre, Dyrevern, suppekjøkken eller lokallag av nasjonale veldedighetsorganisasjoner som Frelsesarmeen eller Goodwill. Når du har funnet en passende organisasjon nær deg som kan bruke apparatet, sørge for å ha elementet droppet av på anlegget.

2 Ring din byens avfallsstasjon for å se om du kan bruke et kommunalt apparat resirkuleringsprogram for å kvitte deg med nonworking kjøleskap. For eksempel vil Phoenix og Flagstaff resirkulere kjøleskap for en liten avgift mens Maricopa forbyr innbyggerne fra å kaste ut kjøleskap og aksepterer elementer for resirkulering ved byens Recycling Association.

3 Ta det gamle kjøleskapet til en skrapmetall forhandler i byen din hvis kommunale gjenvinning ikke er tilgjengelig, hvor dets metalldeler blir resirkulert til å kutte ned på avfall.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com