Hvordan kan Huseiere Fjern & forhindre mugg i sine hjem?

May 28

Mugg i hjemmet er et alvorlig helseproblem for din familie og besøkende. Husene er utsatt for muggvekst hvis hjemmet ikke er ordentlig beskyttet mot fuktighet. Når du oppdager mugg i huset ditt, bli kvitt mugg på vegger og tak er viktig å gi et sunt hjem. Etter fjerning av mold hvert hus bør ta skritt for å unngå fremtidige mold i hjemmet.

Mold fjerning Prosedyre

Begynn å fjerne mugg fra vegger og tak ved å legge til 1/4 til 1/2 kopp blekemiddel til en liter vann. Bruk plasthansker og bruk en myk klut eller svamp til å bruke blanding på vegger og tak hvor du kan se mold. Ved hjelp av en desinfeksjonsmiddel etter fjerning av mold vil hemme gjenvekst av mold i området du nettopp renset.

profesjonell Assistanse

Hvis familien er plaget av helseproblemer, eller du tror mold problem i huset ditt kan være omfattende, bør du kontakte en mold fjerning service for å vurdere situasjonen og finne den beste måten å gå om å fjerne alle mold. Ansette en profesjonell vanligvis er tilfelle i giftige mold situasjoner, som er sjeldne, men mulig i ethvert hjem.

Opprydding

De helsemessige problemer med mugg er ikke eliminert før alle mold er fjernet fra vegger og tak i huset. Når du har funnet, inneholdt, filtrert luft og fjernet formen du er klar til å beskytte ditt hjem fra dette skjer igjen i fremtiden.

Periodevis vaske vegger og tak i huset vil begrense vekst av mugg på grunn av fuktighet i luften. Ved hjelp av en kombinasjon av blekemiddel og vann, periodevis skrubbe vegger med en våt bomulls fille. Dette vil fjerne overflate mugg fra vegger og tak, og tillater deg å puste lettere i hjemmet ditt.

Effekter av Mold

Unnlatelse av å fjerne mugg på vegger og tak i huset ditt kan føre til alvorlige helseproblemer, som for eksempel hodepine som ikke vil gå bort og kald-lignende symptomer. I alvorlige tilfeller kan mugg forårsake lunge lunger som fører til lungebetennelse

For å unngå de ovennevnte symptomene, bør du bruke verneutstyr under fjerningen inkludert vernebriller og en kirurgisk maske, og sørge for tilstrekkelig ventilasjon.

mold Forebygging

Mold trives i fuktige og varme områder. For å unngå et angrep av mugg sjekke ut områder i huset der fuktighet og fuktighet nivåene er høye. Dette inkluderer bad, kjøkken, kjellere, og i vegger der vann fra utette rør kan akkumulere.

Materialer som kan rengjøres

Ikke-porøse elementer som glass og hard plast som fremdeles er i god stand etter at formen er fjernet kan brukes om igjen etter en grundig rengjøring. Men elementer som tepper, klær og isolasjon bør bli kastet ut.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com