Hva å Spray på salat for Insekter

July 8

Hva å Spray på salat for Insekter


Økende salat hjemme gjør at du kan nyte den grønne grønne grønnsaker frisk fra hagen. Salat trenger beskyttelse mot insekter som liker fest på den grønne blader. Beskytt plantene med naturlige spray eller styre større angrep med kjemiske plantevernmidler. Siden kommersielle plantevernmidler er en årsak til helseplager, bare bruke dem når det er nødvendig. Du må kontrollere skadedyr effektivt fordi de vil fortsette å formere seg, og de ofte bære sykdommer som kan drepe hagevekster.

insekt såpe

Hell 1 1/2 ts. av en flytende oppvaskmiddel i en sprayflaske. Legg en qt. kaldt vann til såpe. Rør såpe og vann forsiktig for å unngå å forårsake såpevann for å danne. Spray insekt såpe over salat når temperaturen holder seg under 90 grader Fahrenheit. Bruk av såpe i varmere vær kan brenne bladene på salatplanter. Såpen vil drepe insekter på salat ved dehydrerende skadedyr. Insekt såpe fungerer godt for å beskytte salat mot blonder bugs, bladlus, saksedyr og edderkopp midd.

Vann

Hook opp hageslangen og plasser en dyse på enden av den. Spray salat blader med en skarp og jevn strøm av vann fra hageslangen. Vannet vil fjerne bladlus fra salatbladene. Spray salat i morgen, slik at bladene kan tørke i løpet av dagen. Spray salat bladene når plantene trenger vann. Unngå sprøyting salat hver dag fordi du kan water avlinger og gjøre dem utsatt for rot råtne.

eddik Solution

Kombiner en del av hvit destillert eddik med tre deler av kaldt vann inne i en sprayflaske. Legg 1 ts. av flytende oppvaskmiddel og virvel flasken for å blande ingrediensene godt. Spray løsningen direkte på salatblader til å kontrollere insekter. Den eddik spray effektivt vil holde snegler, møll, maur og andre skadedyr unna din salat. Påfør eddik spray hver uke for å beskytte salat. Unngå å øke mengden av eddik i oppløsningen fordi den surhet kan skade salat.

kommersielle Pesticider

Du må kanskje bruke kjemikalier til salat når store insektplager oppstår. Identifiser insekter som har invadert salatplanter. Kjøp et kjemisk plantevernmiddel trygt å bruke på salat og finne en som vil spesielt kontrollere insekter. Jord-injisert og granulære insektmidler som fungerer best for å kontrollere insekter. Sjekk salatplanter daglig for å overvåke angrep. Følg alltid instruksjonene på plantevernmidler for å sikre at du bruker den riktig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com