Kambodsjanske Pine tre varianter

July 19

Kambodsjanske Pine tre varianter


Omgitt av Laos, Vietnam, Thailand og Bay of Thailand, er Kambodsja et tropisk land som har et utvidet regntiden, etterfulgt av flere måneder med ekstremt tørt vær. Eviggrønne skoger vokser i Elephant fjellene i South Kambodsja og på sørvendte skråningene i Krâvanhfjellene. Den frodige, for det meste utilgjengelige jungler støtte et mangfold av planteliv, blant furutrær, medlemmer av anlegget familien Pinaceae. Kambodsjanske furutrær legge frodig, året rundt grøntområder til det tropiske landskapet.

Sumatra Pine Tree

I Kambodsjas Kirrom nasjonalpark og områdene i den sørøstlige regionen av Elephant fjellet, i lavlandet skogene er hjemmet til Sumatra furu, Pinus Merkusii. Også kjent som svart furu, blir de staseevergreens ispedd andre arter av eviggrønne og løvfellende trær, vinranker og blomster. Sumatra furutrær er en enkelt stamme, resinous treet, viser en mørk grå til gråsort farget bark. Barken er grov og svært oppsprukket. Veden, brukes til møbler og cabinetry, er en dyp, gyllen gul med røde årer.

Tenasserim Pine Tree

Tenasserim Pine (Pinus latteri), en staselig furu som ble introdusert til Kambodsja fra Vietnam, vokser til en moden høyde på 80 til 150 fot. Den Tenasserium furu er de høyeste arter av furu i verden. Barken på treet er rødoransje og dypt oppsprukket. Treet produserer lange, tykke kjegler som er gulgrønn når umodne, modning til en mørk oransje-brun. Kambodsjansk folk bruker Tenasserim furu for drivstoff og for byggemateriale.

Khasya Pine Tree

Pinus kesiya, også kjent som Khasya furu, Benguet furu og tapulao, trives i Kambodsja på de fjellrike bakken av Cardaman fjellene. Khasya furutrær krever et åpent område med full Søn De normalt vokser i store, isolerte stands. Barken på treet er mørk brun med lange, vertikale sprekker. Khasya furutrær vokser fra 60 til 80- fot høy ved forfall. Khasya furu trær vil vokse i dårlig jord, men de vil ikke overleve i stillestående vann. Jorda må være godt drenert for å støtte vekst.

Tanyosho Pine Tree

Tanyosho Pine (Pinus densiflora "Umbraculifera") er et bartre tre introdusert til Kambodsja fra Japan som en dekorativ, dekorativ landskap tre. Den paraplyformede furu, også kjent som japansk paraply tre eller bordplaten furu, vokser til en moden høyde på 12 fot. Den hardføre treet krever et sted i fullt Søn


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com