Slik konverterer Flex Duct til Metal Duct

April 26

Slik konverterer Flex Duct til Metal Duct


Fleksibel duct arbeid lar deg enkelt installere kanaler i et hjem siden de bøyes og bøy gjennom noen hindring. Ulempen til en fleksibel kanal er at det mister presset på lange løyper. Av denne grunn, når en kjøring er større enn 15 fot man bør bruke stive stålkanaler. Konvertere fleksible slangen til stiv kanal er en delikat prosess som må gjøres riktig for å sikre at du får ingen luft tap gjennom joint. Men med riktig verktøy og informasjon kan du sikre at flex til stive ledd er korrekt og lufttett.

Bruksanvisning

1 Plasser beslaget på stive metall kanalen der du vil koble den fra, og merk diameteren på plass med markør. Skjær åpne hullet med tinn klipp. Den type passer du kjøper avhenger av hvordan du ønsker å rute kanal. En krage vil tillate deg å koble den rett opp, mens en albue vil la deg gjøre en sving.

2 Koble den stive til fleksible slangen passer til metallkanal. Sett passer inn kuttet hullet og bøye metall tennene med hendene for å sikre tilpasning til den stive rør arbeid.

3 Dypp penselen i mastik og bruke liberal mengde mastic til montering. Påfør mastic ved skjøten mellom beslaget og metallkanalen og den andre enden av rørdelen, hvor den fleksible kanalen forbinder også.

4 Trekk tilbake isolasjon og varme liner fra den fleksible rør til du avsløre den indre liner.

5 Fest den indre foringen til montering. Trekk duken slik at det over runder montering av minst 2 inches. Fest liner ved å plassere en uavgjort wrap rundt det. Kutt overflødig tie wrap med tinn klipp.

6 vikle et lag av aluminiumsfolie tapen over skjøten mellom den indre foringen og montering. Kontroller at tape over runder begge ender av minst en tomme.

7 Trekk isolasjon og varme liner over indre liner og fest den med en uavgjort wrap. Feste endene av den termiske foringen til passende med et lag av aluminiumsfolie tape. Nå felles er lufttett, og vil oppleve minimal luftlekkasje.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com