Ornamental Gress som ledsagere for Roses

September 20

Ornamental Gress som ledsagere for Roses


Dekorative gress gjøre små, lite vedlikehold ledsagere for duftende, prangende roser. Deres fiber rotsystemer konkurrerer ikke med rose røtter for næring og fuktighet. Ornamental gress vokse til en forutsigbar størrelse, så de vil ikke overraske deg ved forbikjøring blomster. Roser trives i godt drenert områder som består av rik, loamy jord og får minst seks timer med sol hver dag. Velg gress med lignende behov og US Department of Agriculture hardførhet sone rating. Plante høyere arter der de vil ikke skygge på roser.

sone 3

Gjennomsnittlig årlig lave temperaturer i USDA sone 3 fallet til minus 40 grader Fahrenheit. Blå grama (Bouteloua gracilis) foretrekker loamy jord og full sol eksponering. Dette native gresset vokser i klynger til 2 fot høy og har lysegrønne blader. Det er hardfør til USDA sone 3 og tåler tørke og sporadisk klipping. Ribbon gress (Phalaris arundinacea "picta") er hardfør i sone 3 til 9 og vokser 2 til 3 fot høy. Dette oppreist gress har hvit- og grønnstripete blader og vokser i tette klumper. Den foretrekker full sol og tåler en rekke jordtyper.

sone 4

I USDA sone 4, lows dip til minus 30 grader. De innfødte indiske gress (Sorphaatum nutans) er hardfør i sone 4 til 9 og vokser til 6 fot høy. Dette gresset har ordnede blader som blir oransje i høst. Den blomstrer med smale panicles på sensommeren og vokser godt i full sol og fuktig leirjord. Feather siv gress (Calamagrostis arundinacea) vokser best i loamy jord og full sol, men det trives også i leire eller dårlig drenert områder. Denne europeiske innfødte vokser til 36 inches høy og har grov løvverk. På forsommeren, produserer det grønne blomsterstander som alderen til en buff farge. Feather reed gresset er hardfør i sone 4 til 9.

Zone 5

USDA sone 5 er lows dip til minus 20. Switch gress (Panicum virgatum) er hardfør i sone 5 til og med 9 og vokser fra 4 til 6 fot høy. Denne smale, blå-grønt gress blir rød i høst og produserer lilla-rød inflorescences i slutten av høsten. Switch gress tiltrekker seg fugler med sine lyse røde frø. Den foretrekker full sol, Leir-sandjord og regelmessig vanning. Hameln Fountain gress (Pennisetum alopecuroides "Hameln") er hardfør i sone 5 til 9 og vokser til 3 fot høy. Denne kinesiske innfødte trives i solrike, loamy nettsteder og blomstrer med fjærkledd blomsterstander i midtsommer. Disse rødbrune blomster vare til sent på høsten og lage attraktive komponenter i tørkede blomsteroppsatser.

sone 6

I USDA sone 6, nedturer nå minus 10 grader. Dwarf Miscanthus (Miscanthus sinensis "Yaku Jima»), en kultur av jomfru gress, er hardfør i sone 6 til 9. Det vokser fra tre til fem fot høy og produserer bronse fjær som alder til sølv. Maiden gress vokser best i solrike områder med fuktig, godt drenerende og fruktbar leirjord. Japansk blod gress (Imperata cylindrica var. Koenigii) vokser fra 1 til 2 fot høy og er hardfør i sone 6 til 9. Dette saktevoksende gress har fine grønne blader med lyse-rød tips. Det gror godt i sol og fuktig til tørr jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com