Alternativer til klor i svømmebasseng Sanitation

November 24

Alternativer til klor i svømmebasseng Sanitation


Klor ble først brukt til å desinfisere vann i 1850 for å desinfisere vannforsyningen i London under et kolerautbrudd. Siden den gang har klor blitt brukt i både drikkevann og i bassenget sanitær å drepe bakterier og andre sykdomsfremkallende stoffer. Over tid kan imidlertid klor føre til skadelige biprodukter, som har skapt behovet for alternativer til å bruke 100 prosent klor for bassenget sanitære forhold.

salt Klor

Salt chlorinators arbeide ved tilsetning av natriumklorid til vannet og kjører en elektrolysecelle gjennom bassenget. Når man slår på pumpen begynner cellen for å skille salt i dets komponenter av natrium og klorid. Denne metoden innebærer fortsatt klor noe, som klorgass blir produsert for en kort tid til å oksidere bakterier og rense bassenget. Mesteparten av klor re-bindinger med natriumsaltet til å bli igjen nesten umiddelbart etter reaksjonen. Rensingen skjer nesten utelukkende i cellen kammer og ikke i selve vannet, så det er ingen grunn til å bekymre seg for desinfiserende kjemikalier på huden eller klær.

Kobber og sølv ionisering

Denne fremgangsmåte er ganske lik prosessene som brukes for å rense drikkevann. Kobber og sølv ionisering krever en ioniseringskammeret og mye mindre klor er nødvendig (0,5 deler per million). Ionisatoren er plassert i vannet, og det sender en elektrisk strøm gjennom kobber og sølv-ioner innenfor. Dette sender ut ioner som oksiderer bakterier og virus som finnes i vannet. Dette er ikke et rent klorfritt løsning, men det bruker mye mindre av den kjemiske enn det som ville være nødvendig uten ionisatoren.

mineral Rensing

Denne prosessen fungerer på samme måte som kobber og sølv ionisatoren skjønt den ikke bruker en elektrisk strøm. Et mineral renseenhet passerer bassengvannet gjennom naturlige mineraler som kobber og sølv som angriper alger og andre levende organismer i vannet. Klor er fortsatt behov 0.5 deler per million, men dette er rundt en 80 prosent reduksjon av kloret vanligvis nødvendig.

ozon

Ozon naturlig oksiderer stoffer når de legges til vann, noe som gjør den til en sterk stoff for bassenget sanitization. Tørket konsentrert oksygen eller vanlig luft passerer gjennom en elektrisk strøm, deler og kolliderer med andre oksygenmolekyler å gjøre ozon. Ozon har vært brukt i spas og badestamper som et rensemiddel for å unngå fullstendig klor bruk. I en stor størrelse basseng vil kreve en god del mer ozon enn det som er nødvendig i en mindre badestamp. Når det brukes riktig, krever ozon rundt 60 prosent mindre klor for bassenget enn vanlig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com