Ulike former av kjøkken oppsett

September 14

Ulike former av kjøkken oppsett


Uansett hvor vakkert skap eller dyrt disken materialet, er et kjøkken ubrukelig uten rett layout. En godt designet kjøkken holder funksjon viktig. Tradisjonelt er det arbeid trekant tenkt på for funksjonalitet. Arbeidet trekant plasserer store apparater som komfyr, kjøleskap og vask i poeng for å danne en trekant. Dette gjør det enkelt å bruke plassen. Flere nylig, er det et fokus på sentre arbeidsstasjoner rundt et stort apparat for å imøtekomme flere kokker. Det er en håndfull av kjøkken design som skaper en naturlig flyt mellom arbeidssoner. Oppsettet formen ofte er diktert av kjøkken plass.

L-formet

En L-formet layout gir rikelig med plass på kjøkkenbenken, mens forlate rommet for en tabell eller øy. Skapene er plassert på to tilstøtende vegger som danner den "L" utforming. En naturlig arbeidstrekanten er laget med store apparater på hver linje av "L" og flere apparater i nærheten hjørnet. En ekstra prep vasken for å vaske grønnsaker eller toppsjiktet grill også kan legges på øya for spesialiserte stasjoner. Gjør det beste ut av plassen i en mindre L-formet kjøkken med takhøyt skap til å lagre sesongmessige elementer.

U-formet

Sett i romslige kjøkken og mindre versjoner, har en U-formet kjøkken counter plass rundt kokk. Det har også den fordel at maksimal lagringsplass. I et mindre kjøkken, holder layout arbeidsstasjoner funksjonell og kompakt. De heldige som har et større kjøkken kan integrere flere arbeidsstasjoner i design. Med separate områder for mat prep, oppvask og baking, kan flere kokker lage et måltid sammen lett. En øy kan gjøre en større kjøkken mer håndterlig og koselig.

G-Shape

I likhet med den U-formede kjøkkenet, den G-formede kjøkkenet tilfører et delvis fjerde vegg av skap av "U." Den fjerde veggen eller halvøy fungerer som en måte å visuelt skille plass fra resten av stuen. Lag ekstra plass i et trangt kjøkken ved å eliminere en vegg. Det kan også legge uformell frokost bar sitteplasser til rikelig med lagringsplass og plass på kjøkkenbenken vanligvis finner i en U-formet kjøkken.

Galley

En bysse kjøkken utnytter små eller smale kjøkken mellomrom. Med denne korridoren design, skap linje begge sider av veggene. Designet for enkel matlaging, er byssa kjøkken vanligvis passer for en kokk på en gang. Vurder å legge lys strimler under skap for å lyse opp rommet.

Single-line Kitchen

Ideell for mindre boliger, har én linje kjøkken skap mot bare den ene veggen. På grunn av plassen, er arbeidet trekant et arbeid tråd med alle stasjonene mot en vegg. Maksimer counter plass med late susans i skap og en over-området mikrobølgeovn innlemmet i de øvre skap. Takhøyt skap også øke lagrings i dette begrenset layout. Ta med en liten øy, hvis plassen tillater det, å øke arbeidsområdet eller legge til sitteplasser.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com