Hvordan kan jeg drepe asiatisk Jasmine?

September 15

Hvordan kan jeg drepe asiatisk Jasmine?


Asian jasmin, som også er kjent som asiatisk jasmin, blir ofte plantet som en bunndekkende og kan lett ta over et tun og vokse i uønskede områder, dreping av eksisterende vegetasjon. Mange familier sliter med å fjerne denne hardfør plante, finner at anlegget mordere som Roundup er ineffektive mot den. Problemene som kommer fra dette hardfør plante er mange, og mange familier bestemmer at det er bedre å fjerne planten enn å fortsette å vokse det. Killing anlegget er vanskelig, men kan være givende i slutten.

Bruksanvisning

1 Skjær den asiatiske jasmin ned så langt som mulig. Asian jasmine vokser raskt og kan raskt innhente andre planter eller enda et hus. Killing det krever å kutte den ned så langt som mulig, slik at den enklere kan fjernes uten skade på andre planter eller et hus. En gressklipper på en lav innstilling vil normalt fungere, selv om den asiatiske jasmin kan bli kuttet ned med andre verktøy som en luke whacker.

2 Bruk en rorkult til å bryte gjennom jordsmonnet. Røttene vil bli godt avgjort i jorden, så det kan være litt vanskelig å komme i gang. Når startet, pløying bør bli lettere. Dette gjør det lettere for fjerning.

3 Trekk røttene ut. Den eneste måten å drepe den asiatiske jasmin er å trekke ut røttene. Plant mordere er ofte ineffektive, men trekker planten ut av røttene vil vanligvis bli kvitt det. Jord forhånd gjør fjerning av roten mye enklere.

4 Hev pH-balansen i jord. Asiatiske jasmin er ikke kresen på jord; men det sliter i jord med pH høyere enn 8. Hvis du heve pH høy nok, kan du drepe planten helt av. Deretter kan du balansere pH for andre planter etter en sesong.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com