Mål av Glass rengjøringsmidler

October 24

Mål av Glass rengjøringsmidler


Glass rengjøringsmidler må skjære gjennom flere typer skitt og rester å rengjøre skikkelig. Pre-blandet formler og hjemmelagde renere oppskrifter er tilgjengelig, sammen med produkter rettet mot rensing av spesielle typer glass og produkter laget for spesifikke rengjøringsoppgaver. Mens endringer i formuleringen noen ganger hjelpe å løse et bestemt type film på glass, bruke rengjøringsmidler med de riktige verktøyene øker effektiviteten.

Fjern Dirt

Glass rengjøringsmidler må fjerne skitt og rusk fra vinduer og glassflater. Ammoniakk, som er en viktig ingrediens i mange glassrengjøringsmidler, er en sterk alkali eller base. Eddik er en svak syre, som gjør det nyttig i å fjerne hardt vann forekomster og jord. Man bør bruke enten ammoniakk eller eddik - men ikke begge deler - for å skape et vindu rensemiddel fordi når de kombineres, virkningene av en syre og et alkali opphever hverandre til en viss grad. Skrubbing wands bidra til å fjerne fast-on skitt og få mer løsning i kontakt med dypere lag av skitt.

Clean Uten Streaking

Glass rengjøringsmidler må rengjøre uten å forlate striper og en rest bak. Ammoniakk skinner glass og etterlater en stripefrie finish. Eddik er et miljøvennlig alternativ for rengjøring med den ekstra fordelen av å drepe mold. Unngå å vaske glass i direkte sollys fordi varmen fra sola tørker glasset raskt, noe som kan føre til streker. Bruk en nal for å fjerne rengjøringsløsningen for å forhindre streker.

Skjær gjennom olje og fett

Vinduer og glassflater kan bli smykket med olje fra fingeravtrykk eller ivrige ansikter presset mot glasset og når koke utgivelser luftbårne fettdråper. Glass rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk, eddik eller flytende oppvaskmiddel vil fjerne fett og olje. Påfør destillert hvit eddik på full styrke til å behandle tunge fett, og bruker en kombinasjon av eddik, oppvaskmiddel og vann for å fjerne rester av andre vinduet rengjøringsmidler.

Fjern røyk rester

Glass rengjøringsmidler må fjerne røyk rester fra sigaretter, tre branner og andre kilder. Slik rengjør røyk fra glass, bruk en løsning som inneholder en del isopropylalkohol til fem deler vinduet renere. Eddik-baserte rengjøringsmidler også gjøre jobben. Bruk en del eddik til to deler vann for å rengjøre peis dør glass. Før du begynner å skrubbe, tørke bort skitt med en klut og rent vann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com