Hvordan kjøpe Pantry Moth Traps

September 3

Hvordan kjøpe Pantry Moth Traps


Indian måltid møll er mer kjent som pantry møll. De lever i sprekker nær gulvet eller veggen vanlig i hyller, hvor deres larver kan hjemsøke sprakk kornprodukter som mel eller maismel. Selv om de voksne ikke kan spise matvarer, hvor det finnes voksne det er barn. Når barna modnes de etterlater en silkeaktig masse av duk som er noen ganger funnet på gulvet eller innsiden av pakker i pantry. Skulle du noen gang se en møll eller en liten masse av webbing i nærheten av din pantry det er trygt å anta at du har et pantry møll infestation. Heldigvis kan den behandles av et par enkle, butikken kjøpte feller. Her er en guide til hvordan du skal gå om å få feller, hvordan de fungerer og hvordan du bruker dem.

Bruksanvisning

1 Kjør til nærmeste supermarked kjeden. De fleste kjedene vil ha en skadedyrbekjempelse midtgangen.

2 Se etter Mel & Pantry Moth Traps. Til tross imidlertid mange merker du kan finne, er det bare tre typer møll felle på markedet. Bruken av fellen vil avhenge av hvilken type du kjøper. De er feromon feller, møll undertrykkelse feller og alle formål pantry feller. Prisen vil variere mellom fem og tjue dollar, avhengig av fellen.

3 Kjøp et feromon felle - det er en god en til å begynne med. Disse fellene er billige og oftest funnet. De består vanligvis av et brett dekket med giftfri lim som inneholder kvinnelige kjønns-feromoner. De vil effektivt tiltrekke, fange og drepe eventuelle mannlige møll i nærheten. For et hjem en eller to vil være tilstrekkelig, for haller med spiselige varer du bør få en for hver 500 kvadratfot. Når du kjøper dem alt du trenger å gjøre er å fjerne beskyttende belegg og plassere dem på en hylle i pantry. Husk at dette ikke vil tiltrekke egg-legging kvinner eller larvene, så denne fellen vil bare fungere for å bryte den reproduktive syklusen og vil ta lengst tid å oppklare eventuelle angrep du kan ha.

4 Kjøp en møll undertrykkelse felle - det er sannsynligvis et bedre valg hvis du har råd til ekstra utgifter som de koster litt over 10 dollar. Dette er også en lim felle, typisk en skuff som du plasserer i pantry. De innlemme både kvinnelige kjønns feromoner og kjemisk egg legging attractants for å fange både menn og kvinner. Disse kjemikaliene gi den kvinnelige inntrykk av at limet fellen er det ideelle stedet å legge sine egg, og dermed fange henne. Hver kvinne fanget tilsvarer fange over to hundre menn for alle eggene det hindrer dem fra legging.

5 Kjøp en alle formål pantry felle hvis du har råd til. De vanligvis koster litt mer enn tjue dollar, men de er verdt det. Slike feller vanligvis kommer i form av en plast plate med hull i toppen og sidene som du bare tar ut av plastemballasjen på plass på en hylle i pantry. Den indre vil være en blanding av klebrig lim, kvinnelige kjønns feromon, eggleggingen hunn lokkemiddel og spiselig olje korn. Ikke bare vil dette fange alle dine pantry møll, vil det også tiltrekke seg alle de forskjellige formene for korn bille og bole snutebillen som kan hjemsøke dine matvarer. Med disse andre insekter kan imidlertid voksne bli funnet i deg kornprodukter samt larver.

Hint

  • Det er ikke noen gift i disse fellene, på grunn av muligheten for at insekter kunne innta noen av giften, og deretter forurense maten forsyning med den. Dette er grunnen til at du aldri skal bruke gift av noe slag i pantry eller kjøkkenet.
  • Selv om disse fellene vil effektivt felle og drepe alle mannlige insekter som kan hjemsøke din pantry, vil det ikke ta larver. På grunn av dette er at du finner ut at fellen har insekter i det, må du deretter tømme hele pantry og systematisk åpne og sjekke hver boks og container. Larvene av alle disse insektene er tiltrukket av kornprodukter, så sjekk cornmeal, mel, frokostblandinger, kjeks og småkaker svært grundig. Også ta deg tid til å sjekke hyllene selv for noen tegn til skadedyr som tomme kokonger. Hvis du kan bli kvitt larvene deretter feller vil bli kvitt de voksne, og du vil ikke ha noen ytterligere problemer.
  • Feromonene i disse fellene er kraftige, hvis du har en tendens til å la dører eller vinduer åpne du kan ende opp med å tiltrekke møll fra utendørs inn i hjemmet ditt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com