Hvordan bli kvitt råtne egg lukt

September 3

Hvordan bli kvitt råtne egg lukt


Det er ikke egentlig den egg som lukter forferdelig-det er en kjemisk gass kalt hydrogensulfid, som er produsert når bakterier bryter ned sulfater i egget i organisk materiale. I fravær av oksygen, dette er hva produserer stygg lukt. Mange ganger råtten lukt kan komme fra gulvet, benkeplater, oppvaskkum, vann og varmtvannsbereder, blant annet. Bli kvitt den råtne lukten er ikke vanskelig og tar ikke mye innsats.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har en heavy-duty vaskemiddel og skrubber, slik som en svamp, klut eller mopp.

2 Hell noen dråper vaskemiddel på skrubber. Deretter skrubbe og tørk overflaten som lukter.

3 Skyll med vann. Du må bruke et mildt rengjøringsmiddel hvis du har tregulv.

4 Ta noe blokkerer vasken. Blokkeringen kan føre til vekst av mugg, som kan være årsaken til den stygg lukt. Ødelagte rør kan være en annen årsak også. Du trenger en rørlegger slange for å fjerne skitt og mugg som har samlet seg. Du kan også bruke enzymrengjøringsprodukter.

5 Kontroller anode stang på varmtvannsberederen hvis dette er hvor lukten kommer fra. Bytt anode umiddelbart hvis det har blitt forfalt.

6 Mix 3 prosent peroxide med 40 liter vann og hell blandingen i varmtvannsberederen. La den stå i noen timer, og deretter skylle den. Klorering varmtvannsberederen og alle varmtvannsledninger med blekemiddel vil også bidra til å eliminere den råtne egg lukt ved å bli kvitt bakterier buildup i varmtvannsberederen.

7 Akkumulert søppel i vannbehandlingssystemer kan også være årsaken til råtten lukt. Fjern det gamle filteret fra vannbehandlingssystemet og rengjør den godt; deretter bruke blekemiddel til det.

8 Skyll filteret med vann og sett den tilbake i behandlingssystemet. Hvis det fortsatt er gunk på filteret, må du kanskje kjøpe en ny.

Hint

  • Vær forsiktig når du bruker kjemikalier. Hold dem borte fra øynene og munnen. Hvis de kommer i kontakt med øynene, skyll øynene umiddelbart med ferskvann. Ved svelging, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com