Planter som Mean Livet

September 17

Planter som Mean Livet


Floriography er språket av planter og blomster. Det er interessant å merke seg at mange av de floriography ordbøker ikke enige om betydningene. Folk i viktorianske England skapte en hel vokabular som kan være representert i en blomsterbukett, ifølge en artikkel med tittelen "The Language of Flowers" på victorianbazaar.com. Både menn og kvinner hadde på seg blomster i løpet av den tiden, og kan sende en melding gjennom blomster de hadde på seg eller blomster dufter de brukte. Fargen eller rekke en blomst eller plante kan påvirke mening.

Lucerne

Ifølge viktoriansk Bazaar, betyr lucerne liv. Lucerne, også kjent som britisk Alfalfa, er medlem av ert familien og brukes som en fôr avling. Anlegget produserer små lilla blomst klynger.

Eikenøtt

Ifølge Tokenz.com, representerer eikenøtt nordiske symbologi liv og udødelighet. Eikenøtt er frøet av eiketre og er en viktig mat for mange skogsvesenene. Det er en viktig del av dyrelivet grovfôr system.

Fersken

Den fersken blomstre symboliserer langt liv, ifølge Tokenz.com. Fersken treet blomstrer vises på treet før bladene gjør. De delikate rosa blomster vises i par eller enslig.

eple

Ifølge Helen Kirkup artikkel "Plant Betydninger eller symboler," eplet representerer evig liv eller udødelighet. Epletreet har mange varianter. Frukten av livets tre som forbrukes av Adam og Eva er vanligvis beskrevet som et eple.

Bambus

Ifølge Kirkup, ønsker bambus noen lang levetid eller levetid. Bambus er et medlem av gressfamilien og en eviggrønn. Den vokser svært raskt, en av de raskest voksende planter i verden. Under visse forhold kan bambus vokser opp til 24 inches i en dag, og kan vokse så høyt som 60 fot i henhold til indiske barn. Det finnes over 1000 arter av bambus.

Chrysanthemum

Ifølge Kirkup, krysantemum, eller mamma, symboliserer langt liv. Det er ca 30 arter av mødre og en rekke nyanser. Ifølge teleflora, en enkelt mamma kronblad på bunnen av et vinglass oppmuntrer til en lang, sunt liv.

lavendel

Ifølge Kirkup, betyr lavendel lang levetid. Blomsten finnes i flere nyanser av lilla og orkidé. Lukten av lavendel er særegne og ofte brukt som en calmant og for å fremme helbredelse.

Amaranth

Amaranth symboliserer udødelighet, ifølge Kirkup. Den greske navnet for denne blomsten er Gomphrena og betyr "aldri-fading." Amaranth kombinert med eføy og rosmarin betyr troskap.

peon

Ifølge Links2Love, symboliserer peon et lykkelig liv. Den peon produserer store fargerike blomster som strekker seg fra rød til hvit og gul. Det er ca 30 arter av peon.

Pyxie

Den eviggrønne pyxie symboliserer det søte liv, ifølge Links2Love. Den pyxie er en busk med stjerneformede hvite eller rosa blomster.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com