Martha Stewart dekorere ideer for soverom

October 22

Martha Stewart dekorere ideer for soverom


Når du tenker på Martha Stewart, bildene kommer til tankene oppmerksomhet på detaljer, en forkjærlighet for ro og orden. Fargene er dempet, men ikke kjedelig. Noen ganger vil du se lyse tapeter og tilbehør. Naturen spiller en stor rolle i Martha Stewart utseende, men det betyr ikke at luksus og komfort er ikke en del av ligningen. Ta den følelsen til soverommet.

Uvanlig Bedroom Møbler Refinishing

En matchende soverom sett er så ikke Martha Stewart. Hun foretrekker møbler for å se ut som det går, men ikke samsvarer. Ta en god titt på din soveromsmøbler for å se om noen, eller en, av bitene ville se bedre i en annen farge eller etterbehandling. En uvanlig møbler omlakkering teknikk er ceruse, som innebærer flekker treverket en veldig mørk farge og deretter tvinge hvit voks inn kornet. Voksen i kontrast til den mørke fargen. Finishen er ferdig med et lag med vannbasert lakk.

Skjulte Entertainment Center

Leaf gjennom en emisjon av bladet "Martha Stewart Living," og du er usannsynlig å se et TV-apparat som en del av innredningen. Selv en beskjeden flatskjerm er skjult. I stedet for å bruke armoire å holde klær og tilbehør, kan du bruke den til å skjule TV. Tilpass armoire ved å bore hull i ryggen for de nødvendige ledninger. Bruk skuffer og eventuelle andre hyller for å huse datamaskinen og andre kontor brukerutstyr. Stenge dørene når TV-en er slått av.

size~~POS=HEADCOMP Artwork

Hvis du ønsker å virkelig sette fokus på sengen, bruker oversize kunst som en erstatning hodegjerde. Velg kunstverk som er minst like bred som sengen og nesten like høyt som sengen er lang. Hold resten av rommet i en minimalistisk stil for å opprettholde fokus på sengen. Fest kunstverk fast til veggen slik at du ikke blir vekket midt på natten av det å falle av. Hvis grafikken er tung, bruker bolter festet til stenderne.

Custom Touches

Legg dusker du har gjort i lampe trekker, gardiner eller nyanser. Dusker på kantene av et kast på bunnen av sengen legge litt av sin spesielle måte. Dusker er enkle løkker av stoff bundet i midten. Bend både looper slik at de er på bunnen av dusken. Fest med ekstra verksted eller stoff, og deretter klippe sløyfene. Fargene er så uendelig som de ulike nyanser av garn du kan kjøpe.

Dypp hvite lys i smeltet bivoks og stift biter. Sett opp en serie av kaffe bokser med farger fra mørk til lys, og legge til egendefinerte striper til lysene ved å dyppe dem i voks.

Dekk en lampeskjerm med stoff. Legg en rosa glød til rommet ved fôr innsiden av lampeskjerm med rosa stoff.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com