Gjennomsnittlig bredde på en Queen-size-seng

November 3

Queen-size-senger er litt bredere enn full størrelse, men samme lengde som en tvilling ekstra lange eller king-size-seng. Queen-size-senger vil holde en madrass og boks våren eller en dronning delt madrass og boksen våren. Det er noen fordeler med å bruke en queen-size seng. Med mindre du har en spesialitet sengesett, er sengerammen vanligvis samme størrelse som madrassen.

Queen Size

Den ett stykke queen-size madrass og boksen våren er 60-by-80 inches. Sengene er 21 inches bredere enn en enkeltseng og 6 inches bredere enn en full størrelse. Queen senger har 5 inches mer lengde enn hel-og twin-size-senger. Madrass høyder varierer mellom madrasstyper og produsenter.

Split Queen Bed

Split queen-size seng madrasser er ideelle for boliger som har trange hjørner, lav takhøyde og små døråpninger. Delingen dronning madrass er to stykker som måler 30-by-80 inches hver. Boksen våren er samme størrelse som den delte madrass, som begge er lagt ned på sengen rammen for å lage en queen-size seng.

Fordeler

Queen-size-senger tilby mer plass for to personer til å sove. Hver person har 30 inches av søvn plass. Lengden er 5 inches lengre enn en tvilling eller full-size seng, og tilbyr mer plass til folk som trenger den ekstra lengden.

seng Tilbehør

Montert sengetøy for queen-size madrass er 60-by-80 inches. Flat ark er 90-by-102 inches, og de to putevar er 20 av 30. Queen-size sengetøy også kommet med to laken, ett flatt ark og to putevar for split queen-size seng. Queen-size puter for dronning seng måler 20-by-30 inches. Ark sett kommer med ulike pocket størrelser for å passe ulike madrass høyder. Standard lommer størrelser er 7 til 9 inches, dype lommer er 10 til 15 inches og ekstra dype lommer er 15 til 22 inches.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com