Hva Avviser og tiltrekker asiatiske Biller i huset?

September 23

Hva Avviser og tiltrekker asiatiske Biller i huset?


Asiatiske biller er ikke farlige, men de kan være veldig irriterende fordi de reiser i svært store tall. De ofte tar ly i hjemmene i løpet av høsten og vinteren. Ikke alt som tiltrekker dem er kjent, men det er noen kjente attraktorer - sammen med måter å frastøte dem.

hus Color

Hus malt i lyse farger har en tendens til å tiltrekke asiatiske biller. Hvit og gul-farget hus gjør plasseringen mer attraktivt for insekter å lande på, og deretter inn i huset. Maleri huset mørkere kan gjøre det mindre attraktivt, men dette kan være en tidkrevende prosess bare for å frastøte bugs som bare er litt irriterende skadedyr - spesielt hvis du ikke ønsker en mørk-farget hjem.

Lett

Asiatiske biller ofte og raskt tiltrekke sin egen form til ett sted. Når en liten gruppe tar ly, de avgir et feromon som trekker flere biller til stedet. Dette er en stor grunn til at du bør forberede ditt hjem for å frastøte bugs før de vandrende sesongen starter.

Lett

Lys sterkt tilt asiatiske biller. De vil lede deg mot godt opplyst sted i hjemmet. Du kan imidlertid bruke dette til din fordel. Lysfeller plassert i mørke steder vil tiltrekke seg insekter og fengsle dem - et godt alternativ for de som ønsker å ta dem uten å drepe dem. Du kan også legge lim feller i godt opplyste områder.

tetting av sprekker

Den beste metoden for å holde biller ut av hjemmet blokkerer dem ut. Sjekk for åpne sprekker rundt huset ditt utvendig - spesielt rundt dører, vinduer og fundament - og forsegle dem med drivning materiale. Samtidig, se etter lignende sprekker og åpninger i interiøret, og forsegle dem for å hindre biller som kan være innenfor murene fra å komme inn i rommene.

Støvsuging / Plantevernmidler

Støvsuging er den beste måten å bli kvitt feilene en gang inne. Plantevernmidler er ikke så effektive; de vil ikke drepe billene innenfor murene, der de fleste av dem bor, og vil forlate farlige kjemikalier som sirkulerer i lufta med mindre du åpner dører eller vinduer, noe som gjør at enda flere bugs sjansen til å delta. Den beste plantevernmidler er en residual pyrethrin basert stoff som påføres de ytre veggene i slutten av september, repelling bugs som de nærmer seg huset.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com