Hva bruker du til å rense et oljemaleri?

October 26

Over tid kan oljemalerier blir støvete eller tiltrekke seg ting i luften, slik som røyk. Rengjøring av oljemaleri er nødvendig for å holde det ser nytt og sørge for at det vil være rundt i årene som kommer. Men på grunn av den skjøre natur oljemalerier, rengjøring dem bør gjøres med forsiktighet. Vannbaserte renseløsninger vil føre til at malingen sprekker og peeling. Harsh rengjøring kan gjøre ubotelig skade maleriene. Som sådan, er en tur til en profesjonell maleri gjeninnfører en god idé å finne ut hva som er trygt for din maleri.

myke børster

Bruk myke børster, som tørre barbering børster, for å fjerne skitt på overflaten av maleri og ramme. Bruk kun lette sirkulære bevegelser når du gjør dette fordi skrubbe bevegelser vil skade maleriet.

Bomullspinne

Bomullspinner er ideell for rengjøring oljemalerier. Hvis du søker kjemikalier, kan du dyppe en bomullspinne i den kjemiske og rulle pinnen over maleriet - ved hjelp av frem og tilbake bevegelser bruke for mye press til maleriet og bør unngås.

Neutralizer

Neutralizer bidrar til å beskytte maleriet fra andre rengjøringsløsninger du bruker på det, så holder denne løsningen hendig under gjenoppretting av maleriet. Ekstrem forsiktighet bør fortsatt tas når du bruker noen kjemikalier, selv om Neutralizer er brukt. I noen tilfeller er dette den eneste vaske trengs for å gjøre maleriet ser nye.

Emulsion Produkt

En emulsjon produktet vil fjerne støv, røyk og skitt fra oljemaleri. Du bør teste en liten mengde av dette i et lite synlig sted på maleriet for å sikre at den er egnet.

Varnish Remover

Olje malerier laget før 1940 har vanligvis et lag med lakk for å beskytte lakken. Denne lakken kan gulne eller begynner å se kjedelig. Bruk av lakk remover kan fjerne et tynt lag med lakk, som kan gjenopprette maleriet. Et nytt lag med lakk kan trenge å bli brukt hvis hele gamle laget fjernes.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com