Rengjøringsmidler for Vinyl Siding Det vil ikke skade planter

February 10

Du kan neglisjere småting rundt huset rett og slett fordi du ikke vet hvordan de skal gjøres. Mange unngår rengjøring av vinyl Fasader fordi prosessen er forvirrende. Det er mange sterke kjemikalier for denne oppgaven er tilgjengelig, men du lurer kanskje på å holde dem fra å kjøre ut i jord eller gaten der de kan forurense vannforsyninger. Bruk en helt naturlig cleanser og du kan rengjøre vinyl ytterkledning selv uten å skade plantene dine.

vinyl Siding

Vinyl er uten tvil den mest populære hjem utvendig i Canada og USA. Dette holdbare, værbestandige produktet er for det meste laget av et plast produkt som kalles polyvinylklorid, ellers kjent som PVC. Vinyl Fasader er tilgjengelig i en rekke farger og interessante figurer og med mange forskjellige stiler av støping og trim, slik at alle hus kan oppnå utseendet hun ønsker.

Harsh Cleanser Effects

Den uforsiktig bruk av sterke kjemiske rensemidler kan forårsake betydelig skade på miljøet rundt deg. Mange ganger, kan du ikke engang være klar over at du gjør noe farlig. For eksempel, mange mennesker skyll gamle kjemikalier og rensemidler ned vasken. Dette kan korrodere rørene, slik at kjemisk skjemt vann for å forurense grunnvann forsyninger. Gjennom nedbør sykluser, kan forurenset vann trekkes opp og gitt ut som regn, skadelig gress, trær og, ja, hagen din planter. Selv kjemikalier som er ufarlige når inge kan øke alge nivåer i grunnvannet, noe som gjør det udrikkelig.

Videre kan kjemikalier i disse rensemidler skade vår mest verdifulle naturressurs: mennesker. Mange vanlige husholdning kjemikalier har vært knyttet til sykdom. Noen vaskemidler kan forårsake kreft, ifølge Breast Cancer Fund hjemmeside. De flyktige organiske forbindelser (VOC) i maling er assosiert med allergi, hevder Dr. Hyunok Choi og medarbeidere i en studie med tittelen "Felles husholdning kjemikalier og allergirisiko i førskolealder barn." Triklosan har en antibakteriell kjemisk stoff som finnes i noen rensemidler vært knyttet til infertilitet, sier Denise Mann, kan skrive på WebMD hjemmeside, i "Husholdningenes Chemicals Lenket til tidlig pubertet, Infertilitet", og VOC i enkelte yrkes rengjøringsmidler føre til utbruddet av astma, ifølge Alexandra Farrow artikkel "miljøgifter og Pediatric astma," som dukket opp i Future Medicine nettstedet.

Eddik er svar

Heldigvis er det ingen grunn til å bryte banken på dyre økologiske rensemidler. En av de sikreste, mest effektive flerbruksrengjøringsprodukter kan sitte i pantry akkurat nå. Hvit destillert eddik er svært sure, noe som betyr at den kan drepe bakterier og bakterier. Men det er helt naturlig, giftfri, biologisk nedbrytbare og trygt å holde rundt din familie. Selv om lite barn drakk en hel flaske, ville den eneste bivirkningen være en mulig vondt i magen (og mest sannsynlig en sur uttrykk). Det vil ikke skade plantene dine i det hele tatt, og acid-elskende planter vil også trives.

Rengjøring Vinyl Siding

For å skape den perfekte cleanser for vinyl Fasader kombinere 2 deler av rent vann med 1 del hvit destillert eddik. Hell denne blandingen i reservoaret av en kraft skive eller inn i en plastbøtte. Bruk en strøm vaskemaskin for meget skittent ytterkledning. Bruk bøtte med rengjøringsmiddel og en nylon kratt pensel til å hånd vaske lett skittent eller små områder av vinyl ytterkledning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com