Hvordan du driver en Hoover F7866 Steam Vac

January 23

Hoover er en av de ledende navnene i støvsugere. Men Hoover gjør også en linje av damprensere også, som er gode på å fjerne inngrodd skitt fra tepper. Hoover F766 Steam Vac, som er bærbar og lett å lagre, er også utstyrt med et vedlegg som kan brukes spesielt for rengjøring av trapper og mindre områder

Bruksanvisning

1 Fjern den rene tanken. Løft opp på plast hendelen på toppen og trekk deretter tank fremover.

2 Skru av tanklokket, ved å vri den til venstre.

3 Fyll den rene tanken med varmt vann og flytende teppe renere designet for damp støvsugere. Siden forskjellige rengjøringsløsninger kommer i forskjellige konsentrerte nivåer, er det best å følge instruksjonene på flasken.

4 Sett på lokket og skyv den inn i sin monteringshullet på damp vac. Den plasthåndtak klikker på plass for å fortelle deg at det er trygt.

5 Koble Hoover Steam Vac i, og lett tråkk på strøm fotpedalen nederst venstre side av renere base.

6 Slipp rent vann på teppet ditt: klemme trekke avtrekkeren. Skyv damp renere, som et vakuum, over de områdene hvor du har lagt vann og la vannet bli sugd inn i oppsamlingstanken i bunnen av maskinen. Bruk langsomme og jevne tak, som du passerer damp vac over områdene du er rengjøring.

7 Slå støvsugeren av, når oppsamlingstanken fylles. Oppsamlingstanken har en automatisk avstengningssystem når tanken er full. Når dette skjer, vil det flyte ventil på toppen av oppsamlingstanken dukker opp.

8 Trekk støvsugeren. Step på håndtaket utløserpedalen, og senk håndtaket til den hviler på gulvet. Unclasp de to plastholde spaker i bunnen av oppsamlingstanken, og løft tanken ut. Ta oppsamlingstanken til enten en vask eller toalett, ta av topplokket ved å trekke den opp: Så dumpe det skitne vannet ut.

9 Sett oppsamlingstanken lokket og deretter sette den i sin nederste sporet på støvsugeren. Skyv de to låsetapper fremover.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com