Kan hagejord bli konvertert til Potting Soil?

January 8

Kan hagejord bli konvertert til Potting Soil?


Når du har et stort område eller en haug av containere du trenger for å fylle med potting jord, kan du være i stand til å spare penger ved å lage din egen ved hjelp av hagejord. Dette kan du også spesialtilpasse din potting jord for hver plante type. Det er en ulempe, siden hagejord er ikke sterilt som de fleste kommersielle potting mikser, men tar skritt for å sikre den reneste hagejord hjelper deg å holde plantene dine sykdomsfri.

Hvordan hagejord Hjelper

Hagejord er vanligvis full av næringsstoffer. Det holder næringsstoffer og fuktighet bedre enn de fleste kommersielle potting mikser. Det er også tyngre enn potting mikser, og legger vekt på høye eller lette planter i potter som kan lett blåse over på en vindfull dag. Hagejord er den normale voksende mediet for mange planter, hjelper røttene vokser og sikre næringsstoffer enkelt.

Hagejord Safety

Problemet med å bruke hagejord som en del av potting jord blanding er at hagejord noen ganger bærer sopp, sykdommer, ugressfrø og skadedyr. Dette kan føre til hemmet vekst eller en unnlatelse av å trives i plantene dine når du bruker jord i en potting mix. For å redusere sjansene for å spre sykdom eller skadedyr til nye planter, velger hagejord fra et område av hagen din som ikke er smittet til det beste av din kunnskap - hvor ingen planter har lidd av soppinfeksjoner eller store insektproblemer, for eksempel. Spre jord tynt på en metallpanne og stek den i ovnen på 200 grader Fahrenheit i 20 minutter, snu den hvert femte minutt for å hjelpe sterilisere den.

grunn~~POS=TRUNC Oppskrifter

For å opprette en grunnleggende potting jord blanding som fungerer for de fleste planter i en hage miljø, kombinere like deler av hagejord, kompost og byggmester grade sand. Dette er en forholdsvis tung blanding, men komposten og sand hjelp lufte jord. I containere, trenger du litt ekstra hjelp med drenering. En grunnleggende beholder oppskrift er en del hagejord, en del torv mose og en del sand.

andre tilsetningsstoffer

En fordel med å lage din egen potting mix er at du har kontroll over hva som går inn i den, slik at du kan justere miks for hver plante behov. For eksempel, for planter som trenger ekstra drenering, legge perlite eller bark chips. Med planter som trenger ekstra fuktighet oppbevaring, legge til mer hagejord eller vermikulitt, som holder vann og utgivelser det sakte inn i potting mix.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com