Hva er formen på Siding av et hus?

February 6

Fasader på hjemme beskytter den mot fuktighet og vind. Du må gjengjelde tjenesten for å holde den i god stand. Det inkluderer å gjenkjenne og fjerne mugg som vokser på det.

typer

To typer av mold showet opp på ytterkledning på hus: mose og mugg. Begge finnes på skyggefulle sider av husene. Moss en tendens til å være tykkere og grønn, mens mugg er vanligvis svart. De kan vokse på Fasader enten under taket eller nede ved bakken. Begge vil felle fuktighet mot siden av huset ditt, noe som kan skade Fasader over tid.

Elimination

Eliminere mold vokser på din husets ytterkledning ved å skape en løsning av en del blekemiddel til 3 deler vann. Legg en del vaskemiddel for å rydde ytterkledning generelt. Vask ytterkledning ned ved hjelp av en lang håndteres pensel, som de solgte for vaske biler, skyll Fasader med vann.

betraktninger

Mens mose sjelden flekker ytterkledning, kan mugg etterlate en svart skygge mark. Å kvitte seg av flekken, bruk en løsning av 3 deler hvit eddik til 7 deler vann. Skrubb parti med en myk svamp og skyll den med vann. Hindre mugg fra å vende tilbake ved regelmessig rengjøring problemområder av ytterkledning med eddik og vann blandingen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com