Ideer for Hodegavler Bruke stoff og knapper

April 19

Ideer for Hodegavler Bruke stoff og knapper


Trukket hodegjerder er enkle å lage ved hjelp av kryssfiner kuttet til bredden på sengen. En populær type er å dekke den kryssfiner med bomullsvatt, og deretter stoff stiftes slik at den dekker dekorativt kryssfiner og bomullsvatt. Stoff og knapper er også ofte brukt sammen for å skape stil uttalelser om hodegjerder og det er et utrolig utvalg av kombinasjoner av de to.

Blomster Stoff og Porselensknapper

For en engelsk cottage inspirert soverommet, hva kan være bedre enn å lage din egen sengegavl med floral stoff og faste, hvite porselensknapper? Velg floral stoff med roser eller krysantemum i en rekke farger som koordinere med dekorere ordningen. Hvis du har en floral sengeteppe, kan du selv få litt ekstra matchende materiale til å stifte til din headboard. Sy i porselen knappene hver 12 inches på hodegjerde, og pass på å sy gjennom vatt for å lage en vattert utseende til din headboard.

Sort stoff og rustfritt Knapper

Tilbake stoff og rustfritt stål knapper er ideell for den moderne eller maskuline soverom. Tett dekke hodegjerde med sort stoff, slik at det ikke er noen rynker. Sy på stål knapper rustfritt i et sirkulært mønster på headboard, som begynner med en liten sirkel i midten av hodegjerde og øke størrelsen på sirkelen med hvert lag.

Red Fabric og Primær fargede knappene

Red stoff kan samles i folder og stiftet til hodegjerde for å skape en strukturert utseende. Sy en linje av primære fargede knappene ned hver fold. Dette er en utmerket utseende for en frimodig farget barnerom og er spesielt ideelt når primær fargede aksenter er til stede i hele resten av rommet.

Cream Stoff og tegneseriefigur Knapper

Finn knapper med ditt barns favoritt tegneseriefigur. Hvis du ikke finner noen, kan du være i stand til å lage noen som bruker knapper som kan tilpasses fra din lokale hobbybutikk. Dekk til hodegjerde i kremfarget stoff, strukket undervist over hele overflaten. Fest borrelås til hodegjerde og til baksiden av knappene slik at barnet kan plassere dem men hun liker og ha det gøy å flytte dem rundt på henne hodegjerde. Pass på at knappene er store nok slik at de ikke utgjør en kvelningsfare.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com