Sheet Vinyl Informasjon

April 22

Ark vinyl har en rekke fordeler for huseiere som velger å installere det i sine hjem. Dens egenskaper gjør det et produkt som kan tilby lange års bruk, og det er produsert i mange farger og attraktive mønstre som passer ulike dekorere stiler.

Definisjon

Ark vinyl er fremstilt av PVC, eller polyvinylklorid, fargestoffer og harpiks for å binde den sammen og mineraler som brukes som fyllstoff. Den kommer i både en klar versjon og en som er laget av ulike former som er oppvarmet sammen i forskjellige farger. En vinylbelegg på overflaten gir langvarig finish.

Egenskaper

Ark vinyl, også kjent som gulvbelegg, er en ekstremt slitesterkt materiale. Det gjør utmerket gulv fordi den er motstandsdyktig mot fuktighet. Ark vinyl har også evnen til å motstå riper, slitasje og flekker. Dette gjør å ta vare på vinyl gulv lett for hus.

fordeler

Vinylgulv kan spare hus penger på installasjon. Lønnskostnader er generelt mindre enn fliser eller parkett installasjoner. Noen strømvariasjoner ikke krever klebemiddel for å holde gulvbelegget på plass. Andre typer kan ha behov for å ha klebemiddel påføres rundt kanten av gulvbelegget eller på hele overflaten av gulvet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com