Jeg har en summende lyd i sikringsskapet Når A / C tennes

January 24

Jeg har en summende lyd i sikringsskapet Når A / C tennes


Når klimaanlegget kommer på, er det drevet av elektrisitet som er rutet gjennom en effektbryter. Dette breaker har evnen til å bryte kretsen og stoppe flyten av strøm til klimaanlegget ved å vippe en bryter. Vanligvis produserer overbelastningsbryter lite eller ingen støy når det fungerer. Men hvis du hører en summende eller summing i sikringsskapet når A / C er på eller når den er slått av, bør du undersøke det fordi noe ikke er riktig.

Loose Wire Connection

Et problem som kan føre til en summende lyd i sikringsskapet, når A / C er på, er en løs ledning tilkobling. Dersom ledningen ikke er festet til breaker sikkert eller hvis det er en løs tilkobling eller skadet ledning et sted mellom bryteren og strømkilden eller klimaanlegg, kan det buzz og fizzle og potensielt enda gnist. En løs tilkobling gjør støy og kan være farlig. Denne kabeltilkobling kan føre til at breaker til turen også, kutte strømmen for å unngå brannfare. Den fizzle og buzz lyd kan også indikere en dårlig breaker.

Sviktende til tur

En strømbryter forhindrer overoppheting og andre farlige aktuelle lastsituasjoner "tripping." Et bryter som løser slår seg på egen hånd. Dette er en del av utformingen av komponenten for å beskytte ledninger, ditt hjem og klimaanlegget eller annet apparat det er tildelt. En dårlig breaker kan mislykkes i å reise, selv når det er overbelastet. Dette kan føre til en summende lyd i sikringsskapet og kan føre til en farlig situasjon, for eksempel en brannfare. Bryteren må skiftes ut dersom det ikke vil reise når det trengs.

Normal Vibrasjon

En strømbryter er koblet til vekselstrøm. På 60 sykluser per sekund, er energien beveger seg inn og ut på et svært raskt tempo. Den nåværende er svært sannsynlig å skape en vibrasjon i effektbryter som kan høres inne i boksen. Støyen er en svært lav summing eller buzz, og det er helt normalt. Du vil ikke alltid være i stand til å høre dette buzz; men hvis du gjør det, kan det ikke være en grunn til bekymring. En spesielt høyt summende kan være normal vibrasjon riste en løs komponent i boksen.

Skifte en Breaker

Skifte en breaker er en ganske enkel oppgave, og en måte å stoppe summende om du kan finne problemet som en dårlig breaker. Kontroller at du har slått av all strømmen på boksen. Dette kan kreve at du slå av elektriske hoved til ditt hjem. Etter at strømmen er slått av, bør du stå på en gummimatte eller et stykke kryssfiner for ekstra beskyttelse mot elektriske støt. Bruk en spenning tester for å bekrefte det ingen strøm til boksen og trekk deretter opp på den dårlige bryteren på siden mot straffemerket. Trekk den ytterste side av bryteren mot sentrum og det skal løsne. Nå kan du flytte det ut lett. Bruk en flat blad, isolert skrutrekker for å fjerne ledningene og sett breaker. Dette bør stoppe noen summende relatert til en feil breaker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com