Ulike Landscape Rocks

March 8

Ulike Landscape Rocks


Landskaps bergarter er en av de beste måtene å legge visuell appell til din hage og hage. En godt designet landskapsvernområde med ulike bergarter kan også tilføre verdi til ditt hjem. Før du kjøper noen steiner, gå til din lokale planteskoler og hagesentre for å se hvilke typer og priser. Forskning via internett, magasiner eller hagebøker å velge design du liker best og har råd til.

Boulders

Stor og tung, rullesteiner skaper et dramatisk landskap enten alene eller i grupper. Boulder størrelser varierer fra ca 24 til 48 inches og større og kan veie 100 lbs. eller mer. Når på plass, flytte steinblokker er vanskelig, så velger de som vil utfylle din området i år. Gemstone steinblokker har fargemønstre som ligner på tiger striper. Mountain grå salt og pepper utseende ligner en vannvask. Hathway jordnære farger gjør et godt valg for dempede design. Kvarts steinblokker har årer av gull, sølv eller blå blandet med hvit.

Grus

Ert grus er små, glatte steiner med en skinnende utseende som gir god bunndekke. Dens vanlige fargene er beige, hvit og grå, gul og rød-brun. Selv om det er billig, kan du også samle ert grus fra lokale elvebreddene. En grovere versjon er Piemonte grus med grove, ujevne overflater. Dekomponeres granitt er chips som gir en naturlig, robust utseende. Den kommer i ulike nyanser av rødt, grønt, sølv, svart og blå.

River Rocks

Riprap, en større versjon av grus, ca 4 til 8 inches i diameter, består av granitt og kalksteinsforekomster. Opprinnelig brukt til å holde tilbake vann fra kystlinjen, er riprap et godt valg for hage fossefall. Rainbow rock, også kalt creek skomaker, er en golf ball til baseball-størrelse stein som veier opp til 2 lbs. Det er ideelt for en kant eller som bunndekke i større områder. Et flott tillegg i ørkenen landskaps rundt kaktus, de fargerike steinene utfylle mange landskaps design.

Beach Pebbles

Flat og ganske tynn, strand småstein legge mye farge til en rimelig pris. Oval, avlange eller runde, småstein er tilgjengelig i én farge, slik at du kan blande dem til å passe dine design behov. Alt fra en 1/2 tommers til 5 inches i diameter, strand småstein kommer i jordfarger og levende fargetoner. Sealed småstein har et klart belegg brukes for å holde fargen fra å bli kjedelig.

Lava Rock

Lett i vekt på grunn av luftbobler, lava steiner bryte lettere i små biter enn faste bergarter. De porøse bergarter motstå naturlig varme, noe som gjør dem til et godt valg i varme områder rundt plantene for å holde dem kulere. Dekorative og attraktiv, lavastein farger fra rød til kull. Vanligvis 2 til 4 inches lang, er lava steiner også brukt som mulch.

skifer

Flat og bred, er skifer et godt alternativ for hagegangveier fordi dens ru overflate gir godt fotfeste. Generelt mindre enn 2 inches tykke og opp til 18 inches lang, skifer brytes lett med en hammer. En blanding av lyse og mørke farger, er skifer rimelig, lett tilgjengelig, lett og enkel å bruke.

Marmor

Slitesterk, men kostbart, marmor rike farger og vinkler, legge til en sofistikert, klassisk preg. Liggende marmor kommer i mange fargekombinasjoner, for eksempel gul-hvit, rosa-grå, hvit-grå eller hvit. Ristet marmor er en jevn versjon lik i størrelse og form til elvesteiner. Dette marmor er vanligvis brukes i japansk stil hager.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com