Hvordan å holde en dunpute Fra Losing Feathers

February 20

Dun og fjær puter er fantastisk myke og komfortable, men de har en tendens til å miste sine fjær ofte. Det er en smerte å plukke opp fjær fra gulvet som har rømt fra puter. Videre, jo flere fjær som faller ut av puten bety færre fjær i pute å hvile hodet på. Men det finnes tiltak du kan ta for å holde fjær i puter.

Bruksanvisning

1 Ta putetrekk fra fjær pute.

2 Finn tag inni putetrekk og finne ut hva tråden telling av stoffet er. Jo høyere tråden telle, jo mindre sannsynlig fjærene er å rote bort. Hvis du ikke finner tråden telle på tag, ta den gamle putetrekk med deg når du kjøper en ny.

3 Kjøp en pute sak som er av en høyere tråden telle enn putetrekk du har brukt. En høyere tråden telle putetrekk kommer til å bli dyrere, men det vil være verdt det i det lange løp. Hvis du har tatt den gamle putetrekk sammen for referanse, sammenligne utseendet på tråden telle og velg putetrekk som ser mest tett i forhold til den gamle.

4 Sett høyere tråden telle pillow case på puten og nyte.

Hint

  • Hvis du trenger å vaske puta, vaske den i høyeste tråders putetrekk. Binde enden av putetrekk lukket med en elastisk hår tie for å forhindre fjær fra å unnslippe i vask. Det er også en god idé å vaske fjær pute i en front lasting vaskemaskin, snarere enn en topp lasting modell.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com