Slik reparerer en sprekk i et Betong Porch

March 18

Slik reparerer en sprekk i et Betong Porch


Betong er et meget hardt materiale, men det kan også være meget sprø, noe som av og til krever reparasjon. Over tid vil bakken eller støtte bjelker i henhold til et betonggulv veranda bosette, noe som skaper en ujevnheter i gulvet, noe som fører til stress frakturer eller sprekker. Ved hjelp av en enkel sammensatt patch designet for betong vil fylle sprekken, og mange ganger å holde samme crack fra å spre seg.

Bruksanvisning

1 Bruk hammer og Mason meisel å nøye løsne og slå ut noen svake eller sprø kanter av betong i eksisterende sprekk.

2 børste vekk noen store biter av rusk og kast dem. Ved hjelp av tørr Vac, vakuum eren for ytterligere å fjerne rester og sand, slik at bindematerialet vil fullt ut holder seg til betongen.

3. Påfør klebemiddel binding til sprekken ved hjelp av børsten. Påfør et jevnt lag til hele innsiden av sprekken. Dette vil hjelpe patching materialet holder seg til det konkrete og forlenge dens levetid.

4 Bruk sparkel for å påføre betongen plasteret forbindelsen direkte inn i sprekken på toppen av binde adhesjon materiale. Glatt patching sammensatte, slik at det er enda og i flukt med overflaten av betong veranda.

5 La patching sammensatte tørke over natten og fullt kurere, før det utsettes for noen tung fot trafikk.

Hint

  • Unngå direkte puste i røyk av betong patching sammensatte og reparasjonslim, som røyk kan være skadelig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com