DIY Countertop Paint

January 30

DIY Countertop Paint


En rekke produkter på markedet er spesielt utviklet for å male benkeplater. Noen benkeplate maling selges i en pakke som inneholder alt du trenger for å forvandle ditt kjøkken eller bad overflater. Pakkene er laget for å hjelpe deg med å etterligne utseendet av granitt eller marmor med noen enkle strøk med maling. Å få denne teknikken til å se bra ut og vare i mange år innebærer nøye planlegging og riktig maleteknikker.

Bruksanvisning

1 Velg en benkeplate maling som du liker. De fleste countertop maling kommer i et kit med tre til fire lakkfarger. Du vil blande disse fargene for å skape et utseende som ligner på granitt eller marmor.

2 Spray tellere med ammoniakk-baserte renere. Skrubb tellerne for å fjerne fett og rester. Tørk disken grundig.

3 Fest middels sandpapir til en palm slipemaskin. Flytt slipemaskin over hele overflaten av telleren for å skape tekstur. Noen tekstur vil tillate primer å synke inn og fester seg til overflaten. Fjern slipestøv med en fuktig klut.

4 Påfør primer i hjørnene av telleren med en trim børste. Følg med en glatt streife valse og rull et tynt, jevnt lag med primer på tellerne. La primeren tørke i åtte timer.

5 Påfør grunning maling til bordoverflate. Grunning vil være den mest synlige og fremtredende fargen på telleren. Påfør malingen på samme måte du brukte primer. La første strøk tørke for å ta på. Legg til et ekstra lag med samme farge. La malingen tørke i fire til seks timer.

6 Hell en aksent farge på en papptallerken. Dypp et hav svamp i maling og bearbeid farge på disken. Begynn med en liten mengde maling. Gå tilbake for å evaluere effekten av maling jobb. Tilsett mer maling hvis nødvendig. La malingen tørke i 30 minutter.

7 Gjenta denne prosessen med de andre aksentfarger. Fortsett å lag maling, etterligne granitt eller marmor. La malingen å tørke over natten.

8 Roll på en uretan toppstrøk over benkeplate maling med en glatt skum roller. Påfør en til to strøk med topcoat. La malingen kur for sju dager før bruk.

Hint

  • Det er mange forskjellige merker av benkeplate maling. Se i produkt instruksjoner før du fortsetter med maling jobb.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com