Kjennetegn på monocot Flower Embryoet

March 2

Kjennetegn på monocot Flower Embryoet


Planter som anses som "monocots" er eksemplarer som tilhører enfrøbladede planter gruppe angiosperms. Monocots skiller seg fra "dicots," medlemmer av tofrøbladede planter gruppe av blomstrende planter, på en rekke måter fra det øyeblikk embryoer dannes i deres frø. Nybegynner botanikere bør huske på at disse egenskapene er mer av en retningslinje enn naturlov, som det finnes unntak fra disse karakteristikkene av unge monocot blomster.

enkelt~~POS=TRUNC Cotyledon

Den avgjørende faktor i hvorvidt en plante er et monocot eller dicot er antall cotyledons, også kjent som "seedet forlater", som finnes i embryoet, ifølge University of California Museum of Paleontology. Cotyledons er de unge "seedet forlater" som overfører næringsstoffer som er lagret i frøet til den unge planten embryo til frøplante spirer sine første ekte blader og er i stand til å utføre fotosyntese. Monocot blomsterbed fostre nesten alltid produsere en enkelt cotyledon mens dicot embryoer frembringe to; derav navnene på de to klasser av angiosperms: ". to cotyledons" den Monocotyledonae, som betyr "en cotyledon", og Dicotyledonae, noe som betyr

scutellum

Den enkelt frø blad produsert av monocot embryoer, noen ganger kalt en scutellum, ser annerledes ut enn de to som dicots produsere. Det er som regel tynn, lang og smal, og ligner på plantens blader voksen sterkt, da de ikke inneholder den næringsrike endosperm for fosteret. Dicot seedet forlater forskjellig, som de er ofte fetere og en annen form enn anlegget sanne voksen forlater fordi de lagrer stivelse som mater frøplante. Bladet årer av monocot embryoer typisk drives i rette linjer opp og ned, selv om de noen ganger løpe parallelt fra bladet sentrum til dets kant.

Coleoptile

Monocots produsere en coleoptile, en tynn kappe som huser stammen og forlater over scutellum, kjent som plumule. Den coleoptile beskytter den unge embryo mens den vokser, bidrar til å sikre det fullt utvikler seg før dukker opp fra jorda.

andre egenskaper

The University of California Museum of Paleontology bemerker at som ung frøplante og moden plante, er det en rekke egenskaper som skiller monocots fra dicots. Planter muligens enfrøbladete planter oppviser typisk blomster deler i multipler av tre, i stedet for multipler av fire eller fem som med dicots, pollen med en enkelt pore, hvor dicots utvikle pollen med tre porer, og adventitious røtter, snarere enn røtter som utvikler seg fra en radicle, som i dicots. Sekundær vekst er vanligvis fraværende i monocot eksemplarer, mens planter anses dicots ofte produsere sekundær vekst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com