Hvordan Cut fersk kål

February 26

Hvordan Cut fersk kål


Kål gir bulk til kalde salater som coleslaw, men det er også egnet for kokte retter. Legg det til stir-frites, stuinger og gryteretter for ekstra smak og tekstur. Dens karakteristiske smaken er forskjellig fra salat, men du kan bruke den på samme måte som salat i salater eller som en sandwich topping. Du må fjerne woody kjernen før du skjærer og servering grønnsak. Serve kål blader hele eller skjær dem i mindre biter eller en bot trevl, avhengig av oppskrift.

Bruksanvisning

1 Skrell ytre wrapper forlater unna hoved kål hode. Bryt disse bladene av på basen deres og kast dem.

2 Sett tuppen av en kokk kniv inn i bunnen av kål, ved siden av stammen. Skjær rundt stammen med kniven, presser kniven 2 til 3 inches i kålen som du klipper. Trekk ut stammen og kjernen når du har kuttet rundt det helt.

3 Skyll cored kål i kaldt vann. Riste overflødig vann fra bladene.

4 Sett kål, cored side ned, på en ren skjærebrett. Skjær kålen i kvartalene.

5 Shred hvert kvartal, hvis ønskelig. Sett kål kvartal kuttet side ned på skjærebrett. Gjør skjærer en kvart tomme fra hverandre nedover langsiden av kål. Gjenta for hvert kvartal.

Hint

  • Oppbevares kål i en plastpose eller container i grønnsaks frukt- og grønnsakskuffen i kjøleskapet. Kål butikker vel for 2 uker eller litt lenger, avhengig av sin friskhet når den kjøpes.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com