Hvor stort Do Valencia Orange Trees få?

January 11

Hvor stort Do Valencia Orange Trees få?


Valencia appelsintrær vokser i en rekke størrelser som kan bli funnet i frukthager, verft og dekorative innendørs beholdere. Den hardføre Valencia er den eneste rekke appelsintre som produserer to avlinger av frukt i løpet av sommeren, noe som gjør det like populært som et landbruks avling og som en dekorativ plante.

Størrelse

Valencia appelsintrær vokse fra 8 til 12 fot høye i frukthager eller hager. Dverg varianter er egnet for dyrking inne i beholderne, og høyden av trærne er diktert av størrelsen av potten. De vanligvis nå høyder på 2 til 4 fot når plantet i en beholder.

Identifikasjon

Valencia appelsintrær er en type eviggrønn plante som har skinnende grønne, ovale blader og duftende blomster, med appelsiner som er 2,5 til 3 inches i diameter. Appelsiner har et moderat tykk skallet, noen frø og en tiltalende oransje farge.

dyrking

Alle størrelser av Valencia appelsintrær har et stort utvalg av klimatilpasningsevne. Trærne trives i sone 6 til 11. De er ikke vanskelig å dyrke, selv om de er påvirket av kulde.

Egenskaper

Valencia appelsintrær har vakre løvverk og treet form og er populære container planter. Skallet farge, juice farge, smak og tekstur av Valencia appelsiner gjør dem til en av de mest populære appelsiner for både kommersiell produksjon og frisk frukt markeder.

Geografi

Valencia oransje dyrkes over hele verden; det er den mest plantet orange variasjon. Valencia appelsiner er de største utvalg av appelsin i Florida, hvor de ble introdusert på slutten av 1800-tallet.

Fun Fact

Orange County, California, ble oppkalt etter Valencia oransje. Før 1990-tallet, da høye eiendomsverdier truffet og forårsaket frukthager å kaste seg, det var den mest vellykkede avling i Sør-California.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com