Eksentriske Vindusbehandling

February 16

Konvensjonelle vindu behandlinger inkluderer draperier, gardiner, nyanser og persienner. Med massevis av rom for variasjon, kan du velge å kle opp eller tone ned vinduene i henhold til din innfall. Men når du virkelig ønsker å gjøre en dristig uttalelse med vinduene, må du gå utover chintz eller fløyel. Cafe gardiner på messing rails og mini-blinds i pastellfarger bare vil ikke klippe det. For virkelig eksentriske vindu behandlinger, må du reise til de ytterste delene av fantasien der edgy aspekter av hjem innredning regel øverstkommanderende.

motorisert Shades

Perfekt for den store inngangen, dine motoriserte persienner annonsere din tilnærming med en elektrisk hum som du snu bryteren. Gardinene magisk del, heve eller senke å avsløre din ankomst. Bedre ennå, kan du avbryte din brå avgang med senking av gardin, som du slå en hastig retrett, fjernkontrollen i hånden. Designet for vanskelig å komme til vinduer og høye mellomrom, kan dine motoriserte gardiner monteres hvor som helst du ønsker for optimal eksentrisitet.

metallstenger

Konvensjonelt brukes i høy kriminalitet nabolag for å hindre innbruddstyver, eller som et sikkerhetsnett i hjem med små barn, kan du bruke vinduet barer for å lage en uttalelse som handler om deg. Hvis du føler deg låst av samfunns konvensjonen, la vinduet barer uttrykke din følelse av fengsel. Hvis du er fast i gjeld, vil barer holde ut uønskede samlere. Husk, som dikteren Lovelace sa, "Steinmurer ikke et fengsel / Nor jernstenger et bur" og uttrykke din kunstneriske frihet med vindu barer.

Mørkelegging

Selv om du ikke er en dag sovende, kan du kjøpe blendingsgardiner for å blokkere alle lys og lyd fra det ytre miljø. Hvis du liker ukonvensjonelle hobbyer, for eksempel utstopping eller tilstopping, bruke blendingsgardiner for å hindre nysgjerrige øyne. Utfylle blendingsgardiner med en flytende cape hvis du virkelig ønsker å få en buzz går i nabolaget.

Window Shade Pull-Down Art

Utnytte den tomme plassen på plast persienner å uttrykke deg. Vindu skygge rullegardin kunst ved hjelp av en palett av magi markører er alle raseri i noen laging kulter. For variasjon, har en favoritt bilde forstørret til størrelsen på vinduet og lim den på en skygge roller å dekke vinduet. Et liv-størrelse bilde av deg selv eller din favoritt kjendis - klovnen fra Stephen Kings "It" for eksempel - vil gi forbipasserende som skumle følelsen av å være overvåket.

Lead Gardiner

Enten du er bekymret for atomkrig eller bare ønsker beskyttelse fra naboens mikrobølgeovn emanations, vurdere bly gardiner som en offbeat valg i vinduet behandlinger. Laget av bly-tilført stoff for en hyggelig rett slipp, vil de gi strålevernet som bringer sann fred i sinnet.

boards

Tradisjonelt brukt for å betegne ledighet, boarded opp windows er et unikt valg i vinduet behandlinger som vil motvirke dør-til-dør selgere, men inviterer lokale forbrytere å undersøke. Sørg for å ha noen hjemmebakte cookies på hånden for å behandle inntrengere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com