Hvordan kjøpe North Carolina vindruer

January 15

Hvordan kjøpe North Carolina vindruer


Piedmont platå og fjellområdene i Nord-Carolina er ideelle steder for dyrking av druer på grunn av deres grunnforhold, nedbørsmønstre og temperaturer. Mange varianter av druer som brukes til å lage vin, noe som er innfødt til regionen, trives i disse områdene. En rekke vellykkede vingårder ligger i North Carolina, og industrien fortsetter å ekspandere i staten. Hvis du vurderer voksende druer for vin i North Carolina, flere alternativer er tilgjengelige når du kjøper vin druer som egner seg for staten.

Bruksanvisning

1 Finn et utvalg eller varianter av vin drue å kjøpe. Viner kan være laget av en type drue overveiende, eller fra en blanding av flere typer druer. Ifølge North Carolina Department of Commerce, er det fire hovedtyper av druer for å vurdere for å lage vin. Dette er Vitis vinifera, fransk-amerikanske hybrider, Vitis rotundifolia og labrusca-type. Innenfor hver av disse kategoriene er ulike sortar - forkortelse for kultiverte varianter - du kan velge. For eksempel, vitis vinifera druer inkluderer chardonnay, cabernet sauvignon, merlot, Viognier og cabernet franc. Labrusca typer inkluderer samhold og Catawba. Alle disse er med hell dyrket i North Carolina. Lag en liste over sortar basert på dine preferanser for hva slags vin du ønsker å gjøre.

2 Figur antall vinstokker du trenger å kjøpe. Michigan State University Extension foreslår en formel. Hvis, for eksempel, planlegger du å plante vinranker i rader 9 fot fra hverandre med en avstand på 6 fot mellom hver vintre, ville du multipliserer 9 ganger 6 for å komme til 54 kvadrat, som er hvor mye plass hver vine vil kreve. Du kan deretter dele det tallet inn i området av en acre, som er 43,560 kvadrat, for å finne ut hvor mange vinranker du trenger for hver acre land du har tenkt å plante med druer. I eksempelet gitt, som er 806 vinstokker.

3 Finn en kommersiell barnehage hvor du kan kjøpe forskjellige druer du har valgt. The North Carolina Department of Commerce og North Carolina vindyrkerne Association nettsteder begge tilbyr en omfattende liste over barnehager. Har tenkt å bestille vinrankene i minst ett år før planting for å sikre at barnehagen vil ha vinrankene på lager.

4 Michigan State University Extension hjemmeside antyder ber om skriftlig bekreftelse når du kjøper vinranker. Sertifiseringen skal inneholde en erklæring om "sannferdighet til variasjon, frihet fra virussykdommer, og vilkårene for tilbakebetaling eller erstatning." Inspiser plantene når de kommer for å forsikre deg om at din bestilling er riktig og at vinrankene er i god stand.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com