Hvordan lage en tre Ice Chest

January 9

En av tre kjøleboks er en morsom, rustikk veien å gå tilbake til gamle dager før det var plastmaterialer. Mange kaller disse kjølere "cowboy kjølere" fordi de har som rustikt utseende. Noen isen kister kan gjøres kun av tre og metall, men det er svært vanskelig å gjøre vanntett og isolert. Disse planene bruke trevirke til å inneholde en allerede ferdig isen brystet laget av plast eller Styrofoam. Dette er sikrere for innholdet i brystet, samt mye lettere å isolere. På denne måten kan du ha fordelen av et moderne isen brystet med utseendet av en gammeldags ett.

Bruksanvisning

1 Mål dimensjonene på isen brystet som du ønsker å dekke. Skjær toppen av brystet løs fra bunnen, slik at den passer bedre. Du må designe tre-deksel slik at den dekker den gamle brystet, samt passer sammen godt. I utgangspunktet er du gjør en cover for den gamle brystet.

2 Når du vet hva design du trenger, kutte veden i henhold til planene. Sand veden før du legger rundt brystet.

3 Ta pluggen ut av kjøleren renne, og feste slangen. Klem slangen til stussen. Fest den nye stussen ved å klemme slangen til den. Test kran ved å sette vann i kjøleren. Vri på bryteren bør tillate vannet å komme ut. Fest tre rundt brystet. Dette kan gjøres ved hjelp av lim, skruer eller spiker. Den beste anordning ville være en kombinasjon av lim, og spiker eller skruer. Den øverste skal være konstruert slik at de to halvdelene av den gamle brystet kan likevel passe perfekt inne i hverandre, skape den forseglede toppen.

4 Hvis du vil, er det nå på tide å farge boksen. Når farget og tørket, kan du lakk den hvis ønskelig. Bare husk å ikke få noen beis eller lakk på innsiden av kjøleren, som det kan være skadelig å få i seg. Gjør dette utenfor eller i et godt ventilert område.

5 Skru hengslene inn i toppen og bunnen av boksen. Skru håndtakene på hver side av kjøleren. A-kjeden kan være festet til toppen og bunnen av boksen, slik at lokket ikke åpnes for mye. Hvis du ønsker å sette noen dekorative elementer på boksen, gjøre det nå. Stå tilbake og beundre boksen. Du er ferdig!

Hint

  • Riktig planlegging og utforming av boksen vil virkelig gjøre en forskjell i kvaliteten på det ferdige boksen. Men hele ideen om boksen er å være mer rustikk, så hvis det ikke er perfekt det er ok også.
  • Sikkerhetsutstyr må brukes som hele tiden, spesielt i sage trinn.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com