Slik reparerer Sanded Tile Grout

March 10

Slipes fugemasse har sand som en komponent. Det er brukt med keramikk, porselen og andre standard leire-baserte fliser. Fuger mellom flisene kan sprekke og smuldre mens flisen selv er fortsatt solid. Ikke bare ser det dårlig, men det kan tillate fuktighet å komme bak flisene, potensielt forårsaker dem til å løsne. Du kan ikke regrout uten å fjerne den eksisterende fuger, noe som kan bli gravd ut med en hånd fugemasse sag.

Bruksanvisning

1 Fjern eksisterende pusset fugemasse ved å skrape på det skadede området med fugemasse så å grave ut all den løse fugemasse. Skyv og dra sagen over overflaten, trykke hardt inn den. Grave ut ekstra fugemasse rundt det, i begge retninger, med noen få inches.

2 Rens rusk fra linjene, ved hjelp av et vakuum slange.

3 Bland en gruppe med pusset fugemasse i en bøtte med en lik mengde vann, med en sparkel. Tilsett ytterligere vann og pulver for å gjøre det teksturen av tørr leire. Gjør nok til å fylle de utpakkede fugemasse linjene. La fugemasse "slukke" i bøtte i 10 minutter. Rør det.

4 Spre fugemasse over åpne linjer med en fugemasse flyte, trykke fugemasse inn i mellomrom mens skraping det av overflaten. La fugemasse å sette opp i ca 10 minutter i mellomrommene.

5 Tørk opp overflødig fugemasse fra overflaten med en fuktig svamp. La det tørke i to dager.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com