Hvordan erstatte en Sink Washer

December 18

Moderne kraner er utformet som ball, plate, kassett og kompresjonsenheter. (Se den andre ressursen nedenfor for å finne ut hvilken type kranen som trenger reparasjon). Ball-type kraner har en cam skive som over tid kan bli sprø og bryte. Kraner spesifikasjoner varierer fra selskap til selskap, så det er viktig å notere alle maker identifikasjon informasjon ligger på kranen. Hvis en maker navn eller modellnummer ikke er trykt på enheten, ta et bilde av kranen og ta den med til rørleggerbutikk. Kunnskapsrike selgere vil være i stand til raskt å bistå i å identifisere maker.

Bruksanvisning

Hvordan erstatte en Sink Washer

1 Slå av vannet ved å stramme både varme og kalde vannforsyning håndtakene under vasken. Hvis dette ikke er til stede, vil den viktigste vannlinjen må være slått av. Dette er vanligvis plassert utenfor hjemmet, eller i en sement boks i nærheten av gaten, selv om noen eldre boliger har hovedstenge plassert i en kjeller eller krypkjeller. Størst på linken i ressursen delen om veien for å stenge av hoved vannlinjen.

2 Skru håndtaket ringen for å avdekke hetten av kranen. Plasser en liten håndkle over lokket, og bruke tang for å skru den øvre delen av enheten. Hvis skrulokket har en kalsium buildup eller er vanskelig å flytte, sette en liten mengde WD-40 olje på krysset der skrulokket møter hovedkranen, og prøv på nytt.

3 Åpne erstatning boksen, og bruke kranen cam verktøy i boks for å ta fra hverandre kranen cam. Verktøyet skal samsvare med toppen av cam nøyaktig.

4 Etter å skru kranen cam, fjern kammen og vaskemaskinen ligger under.

5 Sett den gamle cam skive med den nye. Det bør passe godt på plass.

6 Sett kranen cam, og stram det med spesialverktøyet fra utskifting boksen.

7 Plasser håndtaket på cam, og bruke tang for å løst stramme skruen. Unngå over-innstramming.

8 Dekk lokket med håndkle, og skru igjen. Prøv håndtaket for å sørge for at den beveger seg jevnt.

Hint

  • Hvis kranen ble produsert før 1970, se siste nettstedet oppført under "Andre ressurser" nedenfor for å finne den beste måten å fjerne håndtaket.
  • Unngå over stramme skruene. Dette kan bryte stykket eller ødelegge gjengene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com