Fire Grunnleggende Deler av en elektrisk krets

February 9

Fire Grunnleggende Deler av en elektrisk krets


Hver dag du bruker elektrisitet i ditt hjem for mange ting. Du bruker elektriske lys, noen av dere har elektriske apparater, TV, datamaskiner og andre enheter bruker også strøm. Ovnen er trolig elektrisk og det er din mikrobølgeovn. Du bruker strøm hele tiden, men sannsynligvis aldri slutte å tenke hvor den kommer fra eller hvordan det faktisk fungerer. Vel, det hele starter med den grunnleggende elektriske kretsen.

En grunnleggende elektriske kretsen er laget av fire grunnleggende deler: energikilde, elektriske ledninger eller ledninger, en elektrisk belastning, slik som denne maskinen, og en elektrisk bryter for å slå kretsen av og på.

Elektrisitet kommer i to former: AC strøm og likestrøm. Vekselstrøm er hva du har i din bedrift eller hjemme. Likestrøm brukes med batterier som en lommelykt eller batteridrevet leketøy.

Elektrisk energikilde

Den første delen av en elektrisk krets er en elektrisk energikilde. Utgangspunktet er et energiselskap som produserer elektrisitet ved hjelp av generatorer, og sender det til en stor kraftstasjon. Energikilder kan inneholde vann, vind, kjernekraft, kull og naturgass. Spesifikke naturressurser blir brukt for å generere kraft eller energi for hver annen del av verden.

Elektriske ledninger eller Dirigenter

Den andre del av en elektrisk krets er en meget viktig man: lederne. Store ledninger bære høyspent strøm fra kraftstasjonen generatorer til sub-stasjoner via overføringsledningene. Denne energien blir deretter trappet ned og blir igjen sendt over flere overføringslinjer til grenstaver i våre lokale nabolag. Disse grenstaver har transformatorer på noen av deretter til trinn ned ytterligere spenningen til 240 eller 120 volt for deg å bruke i din bedrift eller husholdning.

elektrisk Load

Den elektriske belastningen er den tredje delen av en elektrisk krets, og er i utgangspunktet en enhet som bruker strøm. For eksempel denne datamaskinen, TV-en din, dine lys, vifter, varmeovner og andre enheter som bruker strøm er betraktet som "elektriske belastnings" enheter.

elektrisk Switch

den siste del av en elektrisk krets er bryteren. En elektrisk bryter kan styre elektrisk strøm ved å åpne eller lukke. Åpning av en elektrisk bryter fører energikilden som skal avbrytes inntil bryteren er igjen stengt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com