Hvordan installerer du dusjdører til en Glass Block?

December 21

Glass blokk er et populært byggemateriale på badet. Det er et utmerket valg for å bygge bad dusjvegger. Mange glass blokk dusjvegger er konfigurert på en slik måte en dusj dør er ikke nødvendig. Men for de som ønsker å installere en dusj dør, her er hvordan du installerer en når glasset blokken når helt til taket.

Bruksanvisning

1 Kjøp aluminium kanal som passer på innsiden av døren jamb av dusj døren blir installert.

2 Opprett en ekspansjonsfuge mellom aluminium kanal og glass blokk. Skjær en lengde på komprimerbar glassfiber tape lenge nok til å kjøre fra gulvet eller dusj skritt til taket. Skjær en andre stripe for den andre siden av døren åpning. Presse klebesiden av båndet til den siden av glasset blokk, som danner døråpningen åpningen.

3 Skjær en stripe av aluminium kanal med en hack så å passe mot de to komprimerglassfiberstrimler. Sørg for at den passer mellom gulvet eller dusj skritt og tak. Pre-bore skruehull og feste en stål, rettvinklet brakett til hver ende av de to aluminiumskanallister.

4 Skru den andre enden av stålbrakettene til gulvet eller dusj skritt og taket. Pre-bore hullene. Sørge for at aluminiumet kanalen er plassert tett mot den komprimerbare glassfiber.

5 Skru rammen av dusjen døren til de to strimler av aluminium kanal.

6 Kjør en perle av silikon lim hvor glasset blokken, komprimerbar glassfiber stripping og aluminium kanal møtes. Kjør en totalt fire perler av silikon lim fra gulv til tak.

Hint

  • Hvis gulvet eller dusj trinnet er flislagt bruke en slagbor for å gjøre pre-boret hull.
  • Pass på at badet er ventilert ved anvendelse av silikon caulk som det gir av en skadelig lukt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com