Kids Room Decor du kan gjøre

December 23

Kids Room Decor du kan gjøre


Velge å lage dine egne dekorasjoner til barnerommet er en fin måte å spare penger og la kreativiteten strømme. Se deg rundt ditt hjem for potensielle forsyninger for å hente ut et tema eller en bestemt stil for barnerommet. Besøk din lokale håndverket butikker og bla rabatt binger for elementer som kan hjelpe deg kjøre ditt tema, mens du bor innenfor budsjettet. Ikke bare vil du spare penger, men hjemmelaget dekor vil være en av et slag.

Hånd Print Border

Bruk en maling bånd og § en topp og bunnseksjonen på veggen. Området mellom disse to delene vil være der utskrifts grensen hånd vil gå. Velg din farge eller farger av maling. Bruk hånden eller barnets hånd for grensen. Rør lakken og hell en liten mengde i en malers skuffen. Påfør maling til hånden med en liten svamp eller pensel. La overflødig drypp av. Plasser håndavtrykk på veggen. Du bør trenger mer maling for hver to håndavtrykk som du gjør.

bilde Mobile

Spar plass på barnas bokhyller for bøker og skape et bilde mobil. Finn en sirkulær, hul, brikke enten laget eller tre eller metall på deg lokalt håndverk butikken. Knyt de to endene av et stykke bånd til den sirkulære stykke, vil dette båndet brukes til å henge mobilen. Bruk samme bånd for å kutte en rekke stykker til mellom 6 og 8 inches i lengde. Variere lengdene slik at all bilde vil være synlig. Velg en serie bilder og bruke en hulle å gjøre en svært lite hull. Bind den ene enden av et bånd stykke til bildet og knytte den andre enden til mobilen.

T-skjorte Minnebrikke

Velg en gammel t-skjorte av ditt barns som holder betydning, for eksempel en sports jersey. Klipp et stykke papp i en T-skjorte form. Skjæres stykker av kork i den samme form som papp. Enten lime korken til papp eller bruke dobbeltsidig tape. Kutt side av skjorten som ikke vil bli utstilt i midten. Trekk t-skjorte, slik at det blir undervist og rynkete gratis rundt korken. Bruk stifter og pinner til å feste den. Heng skjorte på veggen. Tack bilder eller bånd til skjorten for visning.

sjablonger

Bruk sjablonger for å dekke en del av en vegg eller veggene i barnerommet i former. Tape sjablongen på veggen, påføre malingen og la tørke før du fjerner sjablongen. Påfør sjablonger til en enkelt farge lampeskjerm. Tape sjablonger til lampeskjerm og male med en farge som er sikker på å stikke ut. Sjablonger kan også brukes på møbler som skrivebord, bokhyller, og til og med hodegjerder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com