Beregning Kostnader for Concrete Construction

February 4

Betong er et vanlig og allsidig konstruksjonsmateriale fremstilt av en blanding av sand, knust stein, og Portland sement. Den brukes til å helle fundamenter, trapper, terrasser og vegger. Beregning av kostnadene ved eventuelle betongkonstruksjon må ta hensyn til ikke bare selve betongen, men også de andre materialer og arbeidskraft som går inn i jobben. Uavhengig av størrelse eller kompleksitet av jobben, estimere kostnader innebærer prising ut samme kort liste over ting.

Bruksanvisning

1 Mål alle dimensjonene på byggeprosjekt. Siden betong har dybde, samt lengde og bredde, må du multiplisere målinger for alle tre for å komme opp med et tall for volumet av betong du vil bruke. En betongplate basen vil normalt være 6 inches tykk mens betongvegger vil variere avhengig av hvor mye last du har tenkt å sette på dem. Hvis du har tegninger, kan du jobbe fra dem.

2 til kostnader for fyllstoffet til å gå under betongen i bakken. En betongplate bør ligget oppå 3 inches av pukk, 3 fot av sand, 2 tommer av isolerende skum, og et lag av plast dampsperre. Beregn hvor mange kubikkmeter stein, sand og skum og multiplisere disse tallene at kostnader ved hver enkelt (tilgjengelig i kataloger fra alle byggematerialer leverandør). Legg kostnaden av dampsperre ved å beregne arealet av prosjektet og multiplisere at ved kostnaden per kvadrat foten av plastfolie.

3 Beregn hvor mye metallnett og armeringsjern du vil bruke. Betongplater bør ha metallnett lagt seg før du heller å gi styrke, mens vertikale vegger bør ha metall armeringsstål stolper plassert regelmessig i dem. Anslaget bør dekke kostnadene for begge materialer.

4 Få et sitat fra en sagbruket på veden vil du bruke til å danne betongen. En enkel flat skive trenger bare noen staver og noen tynne formplatene, men kaste en vertikal vegg vil kreve en full tre mold å holde betongen på plass mens den setter. Hvis du bygger en flere etasjer høy bygning, vegg formene kan gjenbrukes på hver påfølgende historie.

5 Kontakt en konkret leverandør og få et tilbud for volumet av betong du trenger. Det vil bli levert av blanderen lastebil. Du må kanskje ansette en konkret pumpe lastebil hvis du bygger vegger eller helle en stor skive; Dette er en ekstra kostnad. De fleste betongbiler også bare bo på stedet i to timer før du må begynne å betale ekstra. Ansette nok arbeidskraft til å tømme dem i dette tidsrommet vil holde estimerte kostnadene nede.

6 Legg kostnader for leie av utstyr. Hvis du bygger en skive vil du trenge jord i bevegelse utstyr for å grave den ut, eller mange arbeidstakere med spader.

7 Beregn lønnskostnader. Dette vil avhenge av størrelsen av en jobb, men selv de minste betongen helles behov minst tre arbeidere på området for å håndtere betong, glatt det som det helles, og hammer formene på plass.

8 Legg sammen alle dine beregnede kostnader og legge til en margin for feil. Uventede kostnader alltid komme opp i noen konstruksjon jobb, og estimering med disse kostnadene er inkludert vil hindre deg fra å gå over estimerte kostnader på jobben. En figur på 10 prosent for denne marginen er ofte en god gjetning.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com