Hva Klima Pine Trees trenger for å vokse?

January 22

Hva Klima Pine Trees trenger for å vokse?


Furutrær vokser nesten overalt i Nord-Amerika, med Kansas er den eneste regionen der ingen furutrær er naturlig hjemmehørende arter, i henhold til "National Audubon Society Field Guide til trær. Eastern Region" Med et så stort utvalg, furutrær åpenbart håndtere en rekke klima, selv om enkelte arter foretrekker spesifikke klima i å vokse.

USDA sone 2

Få furutrær vokser der det er så kaldt som US Department of Agriculture plante hardførhet sone 2, hvor vintertemperaturer noen ganger nå 50 minusgrader F. Scotch furu er en, økende til 60 fot i fullt solskinn. Tåler effekten av vind, kan Scotch furu ikke vokse i et varmt klima som er typisk for Deep South. Et annet kaldt vær furu for sone 2 er den røde furu, en type blomstrende der somrene forblir kjølig og vintrene blir kaldt. Red furu attraktive, fargerike bark inneholder nyanser av rødt, oransje og sølv, noe som gir treet pryd verdt.

USDA sone 4

Japansk rød furu, limber furu, østerriksk furu og den sveitsiske pinje alt vokse i soner som kjølig som USDA sone 4, hvor vintrene tidvis overraske med målinger av 30 under null F. Men disse artene ikke vokser der det blir noe kaldere enn det . Den østlige hvit furu er en flott plass i sone 4, som det håndterer enda kaldere klima, økende til sone 3. Øst hvit furu tåler fuktige forhold i sommermånedene. Sortar av denne furu er Hillside Winter Gold og Fastigiata.

USDA sone 6

USDA sone 6 er den sonen hvor byer som St. Louis, Missouri, oppstår, med vintre mye mildere enn soner som 2 og 4. furutrær som er egnet for klima i sone 6 har noen som også tåler mye kaldere steder, som jack furu. Den Jeffrey furu vokser i sone 6. Det er en West Coast furu mer tolerante av de kjøligere somre på sitt eget område enn de potensielt varme som finnes i østlige deler av sonen. Sin store størrelse, opp til godt over 100 fot, gjør det et tre som passer for store, åpne områder. Den japanske sorte furu er en asiatisk furu tolerant av kystnære forhold, noe som betyr at det tåler eksponering for saltsprut.

USDA sone 9

Minusgrader er en sjelden forekomst i USDA sone 9, som omfatter byer som Houston, Texas. Pines for sone 9 klimatiske forholdene omfatter kort blad furu, et tre som da i sin voksende stadier gjør en gjennomførbar privatliv skjerm. Loblolly furu håndtak fuktig, lave områder og arter trenger fuktig, varmt klima funnet i sone 9 til å vokse til potensialet. Steinen furu, fra Middelhavet opprinnelse, vokser i sone 9, men den gjør best der somrene er relativt kjølig, for eksempel California kystnære områder hvor temperaturen gjennom årstidene bo uniform.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com