Typer av ert grus i Kentucky

December 5

Typer av ert grus i Kentucky


Ert grus er en ansamling av steiner vanligvis en fjerdedel av en tomme i diameter. Grusen er skjermet for å sikre en jevn størrelse. Det finnes flere typer og farger tilgjengelig i Kentucky. Det er mange rock steinbrudd over hele USA. Mest levere produktet til omkringliggende steder. Dette gir en forbruker med et bredere utvalg å velge mellom. Ert grus som ikke er naturlig i delstaten Kentucky er vanligvis dyrere å dekke kostnadene for frakt.

farger

Flere farger er tilgjengelig. Fargen på ert grus, avhenger av hvor det ble hogd. Flere farger er fraktet til Kentucky fra omkringliggende steder. Disse fargene er grå eller blå granitt ert. Mørk brun, lys brun og hvit er også tilgjengelig i andre steiner.

Bruker

Ert grus brukes til en rekke prosjekter. Det kan helles over en hage seng å legge et dekorativt element og begrense mengden av luke vekst. Ert grus brukes ofte i stier og andre turområder. Størrelsen på steinene er små nok til at de gir en glatt overflate som gjør ikke vondt føttene. Ert grus blir ofte lagt på toppen av grus på innkjørsler og i garasjer for å tilveiebringe en ru overflate, og hindre slipping og skli når betongen blir våt.

Vedlikehold

Ert grus er halv lite vedlikehold. Fordi steinene er små og glatte de ikke kompakt godt og ofte bevege seg lett fra installasjonsstedet. Dette kan forhindres ved å installere en ramme av noen type. Murstein, hage liners, behandlet tre, og andre typer grenser kan brukes til å begrense mengden av bevegelse. Over tid ert grus vil begynne å bosette seg i bakken og skape et lavere område enn ønsket. Dette kan gjenopprettes ved å legge mer ert grus.

Installasjon

Installere ert grus er enkel. Selv om det for å forebygge vekst ugress og bevegelse et tykt lag av landskaps stoff bør plasseres 2 til 4 inches under bakkenivå. Området som vil holde ert grus bør ha noen type ramme som skal holde steinene inne. Fullfører disse to trinnene vil berede grunnen for rock helle. Steinene er plassert på innsiden av grensen og raket på plass for å fylle området utpekt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com