Hvordan Plant Aztec Grass

February 17

Hvordan Plant Aztec Grass


Aztec gress, også kalt lilyturf, vokser høyere enn de fleste normale plen gress og har lilla blomster. Det er en type mondo gress, som, ifølge University of Hawaii, er faktisk ikke en gress, men en lilje. Selv om Aztec gress er en lilje, folk bruker det som et bunndekke og hage grensen som de ville med andre typer gress. Gartnere kan plante gress relativt lett, spesielt hvis de bor i et område med et varmt klima, men litt skygge. Gresset er spesielt populær i Hawaii og det sørlige USA. Gartnere vanligvis plante Aztec gress fra forrett planter og ikke frø.

Bruksanvisning

Finn riktig plassering

1 Velg en planting område med delvis eller full skygge. Ifølge University of Florida, foretrekker Aztec gress litt skygge og fuktig jord, men vil tolerere mye sol og tørke når det er skikkelig plantet. Ideelt sett vil gresset har færre enn seks timer med sol i USDA hardførhet soner ni til 11.

2 Forbered jorden for planting av grundig luking området. The National Gardening Association anbefaler å tilsette organisk materiale, slik som kompost, for å gjøre jorden mer næringsrikt. Sette et lag av kompost på toppen av jorda og bruke en rorkult eller hage gaffel til å blande komposten i og lufte jorden til en dybde på minst 5 til 6 inches. Hvis jorda er tørr, tilsett nok vann til å dempe, men ikke helt mette det. The National Gardening Association anbefaler raking jorda flat før planting gresset.

3 Plant gresset ved å skille en stor forrett klump av Aztec gress i små klumper som alle inneholder røtter. Aztec gresset tåler transplantere godt, så det er lett å grave opp en startpakke klump fra et annet område. The University of Hawaii anbefaler å plante gress klumper 4 til 12 inches fra hverandre. Begrave alle grasrota, men ikke dekke dem dypt.

4 Vann gresset nok til å holde på fuktigheten i jorda før det er solid etablert og begynner å fylle på hele bunndekke området. Etter at gresset vokser i fullt ut, kan den overleve i mange klima med bare regn vann og selv tåler tørke. Hvis, derimot, går hagen uten regn for en lengre periode, bør gartnere vanne Aztec gress for å holde den i god stand.

Hint

  • Aztec gress krever minimalt med omsorg, men en ny dryss av kompost hvert år fylles jordas næringsstoffer og hjelper gresset fortsette å blomstre og blomstre.
  • Før Aztec gress fyller i et område tett, kan ugress vokse i og truer dens vekst. The University of Hawaii anbefaler en pre-fremveksten ugressmiddel rundt nyplantede Aztec gress i områder som er utsatt for ugress.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com