Care Instructions For Aloe Vera Planter

February 8Aloe vera, også kjent som Barbados aloe eller brenne plante, er en saftig flerårig verdsatt for sine attraktive blader, enkel vekst og medisinske egenskaper. Anlegget blomstrer i slutten av våren og forsommeren, og produserer en stor blomst stilken som stiger opp fra sentrum av bladverket. Blomster vises i nyanser av rødt, gult, oransje eller rosa, avhengig av sorten. Sevjen fra aloe grønne blader lindrer brannsår, noe som gjør det til et populært medisinsk urt i kjøkken vinduer over hele landet. Native til Afrika, aloe vera planter krever et varmt miljø, og amerikanske gartnere vanligvis vokse dem innendørs.

Bruksanvisning

1 Hold aloe vera planter på et sted som mottar sterkt sollys som en sør- eller vestvendt vindu. Bruke et vekstmedium laget av to deler plantejord og en del grov sand for å tilveiebringe tilfredsstillende drenering.

2 Hold en jevn temperatur på 60 til 80 grader C i løpet av dagen og rundt 55 grader om natten for optimal vekst. Aldri la temperaturen falle under 40, eller anlegget vil lide kald skade.

3 Vann aloe vera planter omtrent en gang per uke, eller når overflaten av jorda er helt tørr, i løpet av de to første månedene av vekst for å bidra til å etablere anlegget. Reduser vanning frekvens deretter til en grundig soaking gang hver to til tre uker.

4-feed gang per år i løpet av tidlig vår ved hjelp av en 10-40-10 blomst øker gjødsel. Vanne jorda lett før og etter påføring for å frigjøre næringsstoffene og hindre rot brenne. Påfør etter produsentens anvisninger for de beste resultatene.

5 Re-potten aloe vera plante en gang hver tre til fire år, eller når anlegget har vokst ut av sin container. Øke størrelsen av den nye potten med 3 til 4 inches og bruke et friskt vekstmedium for å lette sjokk av transplantasjon.

Hint

  • Grow aloe vera ute i sonene 9 til bare 11. Plant på et sted med full sol og godt drenert jord. Vann gang hver 10 dager i løpet av den første måneden, og bare i perioder med tørke etterpå. Mate en gang per år i løpet av tidlig vår ved hjelp av en 10-40-10 gjødsel.
  • Container-vokst aloe vera planter dra nytte av å bruke varme våren og sommeren utendørs. Bringe anlegget tilbake innendørs før den første frosten.
  • Ta blomsten stilken rett etter blomstringen endene til å hjelpe planten bevare næringsstoffene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com