Slik fjerner kaffe flekker fra hvite klær

February 6

Slik fjerner kaffe flekker fra hvite klær


Når kaffesøl eller spruter på din hvite klær, skaper det en dobbel-whammy flekk som inneholder en farge flekk fra kaffebønne pigment samt olje fra bønner. Venstre å sitte for lenge, kaffe flekker bli vanskeligere å fjerne. Men så lenge din hvite klær ikke har blitt satt gjennom vaskemaskin og tørketrommel, fjerne flekken ved hjelp forsyninger hjemmefra er enkelt å gjøre.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med en liter varmt vann, 1/2 ts. oppvaskmiddel og 1 ss. hvit eddik. Sug din kaffe farget hvite klær i løsningen i 15 minutter. Skyll flekken med kaldt vann.

2 Legg klærne på et flatt underlag med farget siden opp. Fukt en svamp med isopropanol og blot på kaffen flekken. Arbeid fra det ytre området av flekken inn mot midten som du løfter flekken.

3 Hell 1 liter varmt vann i bøtte og legg 1 ss. forvask enzymatisk flekkfjerner på gjenværende kaffe flekk på klærne. Suge klær i 30 minutter.

4 Vask plagget i henhold til instruksjonene på omsorg etiketten. Bruk vanlig vaskemiddel som vaskemiddel. Sjekk klærne dine før du legger dem i tørketrommelen for å sørge for at alle flekken er fjernet.

Hint

  • Sponge kaffe farget klær med rett eddik før du vasker klærne.
  • Legg klor til vask for å fjerne gjenstridige kaffe flekker på hvite klær.
  • Når du er borte fra hjemmet, tørke en fersk kaffe søl av klær med en baby tørke.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com