Hvor Er Tenner på en Kenmore tørketrommel?

February 7

En tenn hjelper produsere flammen som trengs for å aktivisere den viktigste oppvarmings komponenten på en Kenmore gass tørketrommel. Selv om tenneren er vanligvis funnet i det samme området på de fleste modellene, kan den nøyaktige plasseringen variere litt. Generelt er det ofte funnet i nærheten av andre brennerenhetens komponenter til den ene side av trommelen. Hvis du opplever problemer med tørketrommelen ikke oppvarming, inspisere tenneren for å sikre at den fungerer som den skal.

Lokasjon

Det er tre hovedelementer som utgjør brennerenheten på Kenmore tørketrommel: tenneren, gassventilen og flamme sensor. Sammen de gjør tørketrommelen til å generere flammen som trengs for tørketrommel for varme og tørre klær. Alle de brenner montering komponentene er plassert i nærheten av hverandre på tørketrommelen. I de fleste tilfeller vil du finne dem til en side av trommelen plassert enten i midten eller like under det. Du kan vanligvis vise tenner ved å fjerne tørketrommel viktigste tilgangspanelet. Se i tørketrommel brukerhåndboken for hjelp til å finne det på din modell.

rolle

Årsaken tenneren ligger i nærheten av gassventilen og flammesensor er for effektivitet. Når du velger en tørr syklus og slå på Kenmore tørketrommel, åpner gassventilen, og slipper gass mot tenneren som tenner en flamme. Når flammen sensor identifiserer flamme, slår tenneren av. Flammen er plassert direkte under den gass spoler eller varmeelement som stråler ut varme til å varme luft som den passerer på sin vei til trommelen. Hvis disse komponenter ble plassert i forskjellige områder, kan gass-strømmen ikke nå tenneren til konsekvent å generere en flamme.

typer

Hvis ditt behov for å finne tenneren er forårsaket av en mangel på varme til tørketrommelen, bør du først vite hva slags tenn modellen har. Kenmore gass tørketromler har to forskjellige typer: gnist og glød. En gnisttenner frembringer en gnist for å antenne gassen, og en glødetenneren har en metallstang som blir ekstremt varme; sin varme er det som tenner flammen når gass kontakter det. Rådfør deg med tørketrommel brukerhåndbok for å finne ut hvilken type du har.

Test

Når du har funnet den tenneren, slå på din tørketrommel. Hvis du har en gnisttenner, se etter det å produsere en gnist når gassen slippes. Hvis du ikke ser en gnist, det er defekt og må skiftes ut. Hvis tørketrommelen har en glød tenneren, ser på det å utstråle en orange-rød glød. Hvis tenneren forblir mørkt, er det sannsynligvis skadet og bør skiftes ut. Men hvis du ser en gnist, eller det lyser i ca 15 sekunder, men ingen flammer er opprettet, problemet kan være forårsaket av utbrente gass ventil spoler. Hvis tenneren starter og fortsetter å produsere en gnist eller glød, kan flammen sensor være defekt. Kontakt en tørketrommel reparasjon tekniker for å bekrefte hvilke komponenter er defekt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com